Imatge de Marta Riesco

Olga Moreno rep un revés de Marta Riesco i Antonio David: «N'estic farta»

Marta i Antonio David prenen una decisió una mica controvertida

Marta Riesco i Antonio David Flores han pres una decisió que deixarà en molt mal lloc Olga Moreno. Els darrers dies s'ha especulat molt sobre la situació de David, el fill de l'exguardia civil i Rociíto. Es va dir que la sevillana havia demanat al jove que marxés de la llar familiar.

Però les últimes hores s'han anat coneixent més detalls sobre aquesta història. Pel que sembla, l'actitud de la guanyadora de 'Supervivientes' Telecinco ha molestat molt la seva ex, però també la seva filla Rocío. Estan cansats del comportament.

Antonio David, després de consultar-ho amb la Marta, va decidir que el millor per a tots seria endur-se el jove a viure amb ell. Però darrere d'aquesta postura tan controvertida s'hi amagaria una raó de pes. La família està farta que l'Olga presumia d'haver de tenir cura de David fins i tot una vegada separats.

Rocío Carrasco i Olga Moreno
Rocío Carrasco, molt enfadada amb Marta Riesco. | Trendings

Ella es va ocupar del noi durant molts anys, fins al punt que ell la considera una mare. Fins i tot quan es va abordar la possibilitat d'una ruptura matrimonial, van deixar molt clar que aquest vincle es mantindria intacte. Però el temps ha posat cadascú al seu lloc.

Makoke va desmentir fa uns dies a Fiesta la versió que s'havia donat inicialment. L'empresària no va tenir mai intenció de fer fora de casa el jove. La decisió que sortís del domicili familiar va ser de Rocío i el seu pare.

«Es posava medalletes»

La col·laboradora explica que “m'expliquen que Olga es posava medalletes de valor per quedar-se amb el nen. I ells van dir que perquè no et posis més medalles ens ho emportem”. Això va ser el que finalment va passar.

Marta Riesco va entendre a la perfecció la mesura adoptada per Antonio David Flores. Sap que per a ell, els seus fills són el primer, i que farà tot el que calgui per tal de tenir-los contents. El que no esperava és que aquesta situació arribarà tan lluny.

Imatge d'Olga Moreno caminant pel carrer.
Olga Moreno, tocada. | EUROPAPRESS

La relació entre les diferents parts ha esdevingut molt tirant. Van tenir una topada abans del Nadal. Rocío es va presentar amb el seu pare a Màlaga amb la intenció d'emportar-se David.

Les maneres d'actuar van agafar per sorpresa Olga. Es va produir una trobada força «tensa» entre tots tres.

Es desconeix quin era el desig del jove, que sempre ha tingut un gran aferrament a la sevillana. Ara comprovarà com la vida li canvia del tot.

Ha hagut de fer les maletes per mudar-se a una casa nova. El seu progenitor farà tot el que estigui a la mà perquè aquest canvi no l'afecti gaire i pugui tornar a la rutina.

Marta Riesco es prepara

Marta Riesco està al corrent dels plans d'Antonio David Flores. L'ex de Rociíto ha decidit llogar un pis a Màlaga que es troba a primera línia de platja i pel qual abonaria 2000 euros al mes. D'aquesta manera podreu estar més a prop del vostre fill.

A partir d'ara s'encarregarà de cuidar-lo. Però sap que els seus compromisos professionals el faran desplaçar a Madrid i no li podrà dedicar tota l'atenció que necessita. Per cobrir les seves absències comptarà amb l'ajuda de Rocío, que es quedarà amb el noi quan així ho requereixin.

El que va ser col·laborador de Sálvame es troba molt il·lusionat amb aquesta nova etapa. Ha tornat a Màlaga, on és molt a gust. Allí té tot l'afecte dels seus.

Marta Riesco haurà d'acostumar-se a viatjar si voleu passar més temps amb el seu noi. Les obligacions personals d'Antonio David els canviaran força la vida.