Imatge de la reina Letícia

La reina Letícia, molt criticada pel que ha fet en el pitjor moment de la seva família

Letícia, novament qüestionada pel seu comportament

Letícia és conscient del duel pel qual està passant la seva família. La Casa Reial espanyola està vivint un dels moments més complicats dels darrers temps. I és que la mort del germà de la reina Sofia, Constantí, ha consternat tota la família, especialment i com és lògic, la mare de Felip VI.

Letícia sap que es tracta d'un moment dur sentimentalment,. Ho demostra el fet que pràcticament tota la família reial s'hagi desplaçat fins a Grècia per acomiadar-se del germà de la reina emèrita.

 

Letícia va anar al seu funeral

Només van faltar al funeral les filles de Letícia, Elionor i Sofia. La resta de membres més destacats de la reialesa no van dubtar a donar suport a la reina emèrita en aquest complicat moment.

Letícia amb unes arracades de la reina Sofia
Letícia, qüestionada un altre cop pel seu comportament | Europa Press

Hi ha hagut moltes imatges destacades del funeral de Constantí de Grècia. Dues van ser protagonitzades per la reina Letícia, que va sorprendre tothom amb dos gestos molt significatius.

El dia previ al comiat del germà de la reina emèrita Sofia, la mare de Elionor sortia de l'hotel agafada del braç de Marie Chantal, nora del mort.

Letícia i Marie Chantal no es porten especialment bé, sobretot arran de la baralla que la mateixa Letícia i la reina Sofia van tenir en públic a la Catedral de Palma.

En aquell moment, la royal grega no va dubtar a posicionar-se públicament a favor de la senyora Sofia, cosa que no va agradar a la dona del rei Felip.

Letícia, qüestionada pel que ha fet al funeral

El dia del funeral, Letícia es va acostar a la seva sogra, agafant-la del braç i sorprenent molts. I és que ja se sap que la relació entre Letícia i la reina emèrita no és precisament la millor.

Amb aquestes dues imatges, molts es van quedar impactats en veure la mare d'Elionor consolar dues de les seves principals enemigues.

Imatge de Letícia amb Marie Chantal
Letícia no ha deixat ningú indiferent amb el seu gest | EUROPA PRESS

Allò que semblava un gest d'afecte i de complicitat, molts ho van veure com un acte fals i ple d'hipocresia. A la reina Letícia li van ploure moltes crítiques per intentar netejar la seva imatge a costa de la mort de l'oncle del seu marit, i la van acusar de falsa i de mentidera.

D'altra banda, molts altres van defensar la lògica del seu gest, afirmant que era sincer i que és lògic que en moments delicats es deixin enrere els problemes del passat amb familiars. Així, doncs, el debat està servit, ja que Letícia no s'escapa de les crítiques ni quan fa un gest presumptament amable.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp