Primer pla de la reina Sofia mig somrient

La reina Sofia rep un nou revés dies després d'acomiadar-se del seu germà

Males notícies per a la reina Sofia

 Estan sent uns dies molt complicats per a la reina Sofia. El 10 de gener el seu germà, l'exrei Constantí II de Grècia, va morir a conseqüència d'un vessament cerebral que va patir uns dies enrere.

La pèrdua del seu germà ha estat un gran cop per a la mare del rei Felip VI, ja que no s'ho esperava. Tal com era evident, la reina emèrita se'n va anar a Atenes (Grècia) amb la resta de la seva família per acomiadar-se de l'últim rei dels hel·lens.

No obstant això, ara, a aquest revés se n'hi ha sumat un altre a la seva vida, un de molt diferent i del qual tothom està parlant…

El nou cop que ha patit l'emèrita en el seu pitjor moment

En aquests moments, la reina emèrita continua a la ciutat grega després d'haver donat l'últim 'adeu' al seu estimat germà. El motiu és que l'àvia de Victòria Federica vol seguir al costat dels seus, ja que la pèrdua de l'exrei de Grècia l'ha afectada considerablement.

Per descomptat, no és una tasca fàcil per a la dona del rei emèrit assimilar la tragèdia familiar. I encara menys ara, que no pot evitar preocupar-se per un altre assumpte que la posa directament al punt de mira dels mitjans.

La nova sèrie d'Atresplayer, Cristo y Rey, està sent tot un èxit. És cert que la producció de Daniel Écija se centra exclusivament en el tempestuós matrimoni entre Bárbara Rey i Ángel Cristo, però també es parla de la figura de Joan Carles I.

És impossible oblidar que l'actriu va mantenir un afer amb el marit de la reina Sofia, ja que avui dia continua sent un escàndol. En general, la vida de la mare de Sofía Cristo suscitava força interès, per això, van decidir homenatjar-la amb la seva pròpia sèrie.

Amb motiu d'aquesta producció, ahir, 19 de gener, Rey va ser la convidada estrella de Y ahora Sonsoles. «Ell em va veure a la tele i es va enamorar de mi, és clar. Per descomptat, va ser així, però ens havíem de conèixer, m'entens?», va dir la vedet.

La mare de Felip VI va ser testimoni que l'actriu encara recorda amb molt d'afecte la història que va tenir amb el rei emèrit. «Era molt atractiu, estava molt bé. Jo podria cantar la cançó aquesta de Julio Iglesias: Lo mejor de tu vida me lo he llevado yo», va dir fent broma.

Un altre dels detalls que va explicar Bárbara Rey al programa de Sonsoles Ónega va ser que el marit de la reina Sofia era un home amb diferents facetes. «Era diferent, també cal reconèixer la seva posició, ser qui era… Anava per temporades. A mi no m'agrada ofendre ningú, m'entens? Però vaja, jo crec que ell a mi en un moment em va tenir molt d'afecte. Si em va estimar o no… Jo crec que en una temporada gran sí, però és clar, jo sabia que no podia aspirar a una altra cosa», va revelar.

Primer pla de la reina emèrita Sofia.
La reina Sofia ha rebut un nou revés. | Europa Press

En canvi, ella va confessar, sí que va sentir amor pel marit de l'emèrita. «Jo sí, l'he estimat molt. El que passa és que nosaltres teníem un pacte des del principi, ell tenia la seva vida, jo tenia la meva, sabíem que no hi podia haver res més», va explicar Rey.

Més detalls de l'aventura entre Bárbara Rey i Joan Carles

No obstant això, tal com la mare de Sofía Cristo va assegurar, la seva relació amb el marit de la reina Sofia va acabar quan va conèixer el seu futur marit, Ángel Cristo. «No es va trencar, sinó que, quan vaig conèixer el meu marit, ja no el vaig tornar a veure», va afirmar.

Tanmateix, això no va ser un impediment, ni de bon tros, perquè tots dos tallessin completament el contacte. «Estant casada em va trucar per telèfon moltes vegades. En pla amistós, eh? I sempre tenia la consideració de preguntar pel meu marit i pels meus fills. Alguna vegada em deia que es recordava de mi, aquest tipus de coses, però jo li contestava que tingués cura i que no em digués res així, perquè… hi havia diversos telèfons a casa i els podies despenjar i sentir-ho tot. Personalment, però, no el vaig tornar a veure», va aclarir.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp