Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient

Carlota Corredera sap que ell ha decidit tornar davant l'amenaça d'acomiadament

Carlota Corredera descobreix tota la veritat

Carlota Corredera veu com a Telecinco tot torna a la seva llera. Després d'unes llargues vacances, protagonitzades per molt de descans i desconnexió, Carlota Corredera ha presenciat la tornada del presentador estrella de la cadena. Aquesta setmana hem pogut tornar a veure Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame. Després de diversos rumors sobre la seva feina, ha decidit tornar per aclarir-ho tot.

El personatge televisiu català per excel·lència ha volgut aclarir els rumors que n'estaven circulant d'una vegada per totes. Una informació de què se n'ha assabentat, sense anar més lluny, Carlota Corredera. Després de ser testimonis de cada encreuament de dards entre els col·laboradors, ha estat ella una de les primeres a assabentar-se de tot.

Carlota Corredera es fa ressò de tot

Després de l'absència del presentador de Badalona a Sálvamea causa d'un període de vacances, aquesta mateixa setmana l'hem pogut tornar a veure. Les vacances s'han acabat, però els rumors que hi circulen i la seva feina encara segueixen en l'aire. Per això, el presentador ha tornat directe al plató per aclarir el seu futur televisiu.

Imatge del plató de Sálvame Deluxe amb Jorge Javier i altres rostres de Telecinco
Tothom trobava a faltar el presentador de Badalona al 'Deluxe'. | Mediaset

Hem sentit diverses vegades el possible acomiadament de l'amic de Carlota Corredera, fins i tot la seva substitució per Joaquín Prat. Tot en un moment que coincideix amb la nova aposta d'Unicorn, mentre ell estava gaudint dels seus bonics dies a Badalona.

De moment, ni ell ni la cadena han desmentit aquest rumor, però ell ho podria fer quan comenci a parlar.

Carlota Corredera s'assabenta del nou projecte

Carlota Corredera ha pogut conèixer la notícia que el català no només es tornarà a posar al capdavant de l'espai de les tardes de Telecinco, sinó que també té un altre projecte. El presentador actualment està ja confirmat per conduir de nou el Deluxe. El programa tornarà a canviar de 'lloc' a la graella i ja no haurem d'esperar fins dissabte, sinó que el podrem veure el divendres.

A més, cal recordar que a curt termini també podrem veure'l a la nova edició de Supervivientes. El 'reality' de supervivència arriba més fort que mai amb Carlos Sobera i Laura Madrueño al capdavant. Aquesta darrera serà l'encarregada de reemplaçar en la coneguda Lara Álvarez: després de vuit edicions seguides presentant aquest espai, ha decidit prendre's un descans enguany.

Jorge Javier Vázquez a la presentació del seu llibre
Carlota ha descobert els plans del català. | GTRES

La trajectòria de Carlota Corredera

Recordem que Carlota Corredera fa nou mesos va marxar de Sálvame després de tretze anys treballant en aquest icònic format del cor. Encara que ha tornat alguna vegada puntual, la seva marxa com a presentadora va ser definitiva.

De fet, va parlar d'aquest adeu ple de polèmica anteriorment: «Hi ha hagut molta elucubració i la vida m'ha tornat a demostrar que tu mai no decideixes res. Sempre sol decidir el destí per tu i, en el meu cas, he tornat a Mediaset i encantada. El que he d'intentar és no deixar-me portar per l'ansietat de la tele».

«Jo he dirigit petits monstres. La persona que he dirigit amb qui més 'feeling' he tingut és Jorge, dirigir Jorge és un luxe, això és així. Sobretot en un programa com Sálvame, que anàvem inventant sobre la marxa i saltant-nos una norma. Aquesta època de bogeria absoluta i de creixement amb Sálvame en vaig gaudir moltíssim. Jo em feia pipí a sobre dirigint Jorge».

Malgrat la seva marxa de l'espai del cor, Carlota Corredera ha tornat a la televisió al Mediafest Night Fever, un format que ha presentat al costat de María Patiño i Adela González després de l'absència del seu amic de Badalona per estar de vacances.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp