Primer pla de Piqué rient

Gerard Piqué confirma els rumors després de la 'bomba' de Shakira: retrobament

Piqué no s'amaga després de la polèmica i dóna una important notícia

Sembla que a Piqué li agrada ser el centre d'atenció en tot moment. Després de la polèmica viscuda per culpa de la nova cançó de Shakira, el català ha aprofitat per treure a la llum que el retrobament podria ser una realitat.

L'ex de Shakira no perd el temps i amb la Kings League s'ha convertit en un autèntic home de negocis. Aquesta nova competició ha tingut molt d'èxit i vol aprofitar-lo.

És per això que Gerard Piqué ja s'ha reunit amb una persona molt important per a ell i li ha demanat tornar al lloc on ha estat feliç tantes vegades. Parlem del Camp Nou.

Imatge de Gerard Piqué en un directe de la Kings League.
Gerard Piqué és un home de negocis i la Kings League ho ha confirmat després del gran èxit que ha tingut | Twitch.

Piqué és un as dins i fora del camp

La Kings League no serà un torneig d'uns quants mesos. El prestigi i la popularitat que està rebent a cada jornada fa creure al seu creador que serà un esdeveniment cada vegada més reconegut.

Les audiències que estan obtenint superen totes les expectatives previstes excepte per a una persona: Gerard Piqué. El català sap que té una gran habilitat pels negocis i estava segur que la seva competició seria una bomba.

Ha sabut reunir les persones concretes perquè la Kings League es consolidi a la plataforma de Twitch i a poc a poc aconsegueixi més visites. Ara, el seu 'presi' té preparada una nova notícia.

Piqué vol portar la Kings League a l'estadi del Barça

El torneig creat per Gerard Piqué es basa en una lligueta i, posteriorment, els primers 8 classificats disputaran les finals del certamen. La primera fase s'està disputant en un pavelló tancat de Barcelona, però la segona no té pinta que es faci allà.

I és que Piqué té pensat portar la competició a l'estadi del Barça. «Serà un lloc que et resultarà familiar», va dir el català a Kun Agüero quan li va preguntar sobre la ubicació.

Imatge de Gerard Piqué al Camp Nou
Piqué vol portar la King's league a l'Spotify Camp Nou i jugar allí les finals del torneig | EUROPA PRESS

Gerard Piqué ja s'ha reunit amb Laporta per intentar arribar a un acord que beneficiï les dues parts. En principi, les converses han estat fructíferes i sembla que han acostat postures.

Els aficionats i jugadors de la Kings League ja es freguen les mans en pensar que es pugui disputar la segona fase en un dels millors estadis del món, una cosa impensable fa només uns mesos.

Imatge de diversos presidents de la Kings League en un 'photocall'
Els presidents de la Kings League estarien encantats de jugar la fase final del torneig a l'Spotify Camp Nou | EUROPA PRESS

Això només és el començament

El pavelló on actualment es realitzen els partits té un aforament de públic molt limitat, i per això Gerard Piqué considera oportú que la fase final es jugui en un lloc on milers de persones puguin anar físicament. 

L'Spotify Camp Nou hi caben més de 90.000 espectadors i Piqué creu que deixar que els espectadors vegin les finals de la Kings League al mateix estadi seria un èxit.

Imatge del Camp Nou
L'Spotify Camp Nou és un estadi que acull més de 90.000 espectadors per partit | EUROPA PRESS

Cal destacar que el torneig es juga en unes dimensions molt semblants a les d'un camp de futbol 7, així que, si Piqué vol portar la competició a l'Spotify Camp Nou, haurà de tornar a condicionar l'estadi per acollir aquest espectacle.

A més, això pot passar molt aviat, ja que les dates en què es jugaran aquestes finals podrien ser el 25 i el 26 de març. Encara no hi ha res confirmat, però en els pròxims dies es podria fer oficial.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp