Toñi Moreno somrient

Toñi Moreno descobreix que li ha robat el programa després de jurar que no tornaria

Toñi Moreno té un nou fitxatge

Després de veure el mediàtic conflicte entre Belén Esteban i Paz Padilla, Mediaset comunicava al cap de pocs dies l'acomiadament de la còmica. Després de marxar del plató de Sálvame en ple directe, finalment l'empresa italiana va prendre aquesta decisió.

Tanmateix, després de diversos mesos, les dues parts han arribat a un acord: la reincorporació de la presentadora. El seu projecte va trigar a arribar-hi, però finalment ha sortit a la llum. Aquest nou programa va suposar la marxa de Toñi Moreno i, per això, la presentadora ha decidit fitxar per una altra cadena. Després de marxar, Toñi Moreno haurà d'observar els nous canvis realitzats a l'espai televisiu que abans conduïa.

Toñi Moreno té un nou fitxatge

Després de l'acomiadament que va patir Paz Padilla per part de Mediaset, i assegurar que no hi tornaria, una decisió inesperada ha girat la truita. Després de passar uns quants mesos i calmar-se les aigües, les dues parts han arribat a un acord: una reconciliació que ha suposat la reincorporació de la presentadora i la marxa de Toñi Moreno del seu programa, Déjate querer.

Malgrat les intencions per recuperar l'essència del mític El diario de Patricia, Telecinco ha volgut mantenir-la al 'talk show' de Bulldog TV. Això sí, tot això ha tingut lloc quan Toñi Moreno s'ha sumat a l'equip de Radio Televisión Española. De moment desconeixem els canvis que es produiran a Déjate querer, però tot apunta que seran notables respecte als que havíem vist anteriorment a la pantalla.

Imatge de Toñi Moreno presentant el programa 'Déjate Querer'
Toñi Moreno presentava el programa 'Déjate Querer'. | Mediaset

El programa presentat per Toñi Moreno fa un gir de 180º

Sembla que Déjate querer patirà algun canvi. Gràcies a les promocions que hem pogut veure fins ara, podem tenir una idea de com serà el format a partir d'ara. Tot i que anteriorment estava presentat per Toñi Moreno i ara el conduirà la còmica, veurem canvis en molts altres aspectes.

L'actriu fa una entrada en un plató amb la seva manera tan distesa a l'hora de parlar: «Senyores i senyors… Torna la Padilla!». Un inici en què podem veure com la presentadora convida els espectadors a posar-se en contacte amb ella en diverses situacions: des de demanar una segona oportunitat a aquesta antiga relació, fins a un intent per emportar-te millor amb la teva sogra.

A més, la música no té res a veure amb aquella que habitualment sentíem al programa presentat per Toñi Moreno: hem passat d'una música trista a una de molt més amena. I no només això, sinó que Mediaset España ha decidit fer un pas més. La cadena italiana s'ha sumat impressionar tothom amb el seu web a través de la qual pot accedir a tota aquesta informació sobre el programa. De fet, el vídeo de la còmica encapçala la pàgina web de l'espai, però, si ens fixem bé, encara es pot llegir el següent abans d'accedir-hi: «Déjate querer: el nou programa de Toñi Moreno».

Déjate querer

Cal esmentar que Déjate querer es va estrenar el 6 de maig de 2022 a Telecinco amb la idea principal de ser un espai televisiu on poguéssim apreciar diverses emotives entrevistes.

El programa ha tingut una llarga trajectòria i podem fixar-nos en l'origen de Hay una carta para ti d'Antena 3. Més endavant es va convertir a Hay una cosa que te quiero decir als comandaments de Jorge Javier Vázquez. Posteriorment, va passar a ser Volverte a ver amb Carlos Sobera com a presentador. Per això, el programa que abans presentava Toñi Moreno ha tingut un recorregut força llarg en la història de la televisió espanyola.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp