Primer pla de Paz Padilla mig somrient en un photocall.

Paz Padilla comet un error inexplicable i li plouen les crítiques a Telecinco

Paz Padilla torna a quedar en evidència

Paz Padilla no para. La presentadora continua amb la gira de la seva obra de teatre, té èxit com a empresària i, a més, ha participat en una pel·lícula. Tot i això, després de gairebé un any allunyada de la televisió, la seva tornada està generant tota mena de crítiques.

Paz triomfa com a actriu omplint teatres amb El humor de mi vida, una obra basada en el llibre que va escriure quan va morir el seu marit, Antonio Vidal.

Amb la seva filla, Anna Ferrer, va crear Noniná, una marca de bosses de mà que també té molt d'èxit. A més, al novembre s'estrenava la pel·lícula A todo tren 2, en què Padilla també forma part de l'elenc d'actors.

Foto de Paz Padilla i el seu marit Antonio Vidal.
Paz Padilla i Antonio Vidal, el seu difunt marit a qui li va dedicar un llibre i una obra de teatre. | Europa Press
 

Fa un any que Paz Padilla no trepitja un plató de Telecinco

El 20 de gener de l'any passat va ser l'última vegada que vam veure Paz en un plató de Telecinco. Uns mesos després, es va saber que havia reprès la seva relació contractual amb Mediaset, tot i que el seu retorn que no es produiria de manera imminent.

El grup audiovisual va matisar que la seva incorporació es produiria «quan finalitzés una sèrie de compromisos professionals adquirits en aquests últims mesos».

Han passat sis mesos d'aquest anunci i, sota la nova directiva de Borja Prado, el retorn de Paz Padilla a la televisió és una realitat. Conduirà la nova temporada de Déjate Querer, en substitució de Toñi Moreno, que ha fitxat per RTVE. «Senyores i senyors, torna la Padilla, i torno per la porta gran», anuncia la gaditana en la promoció del programa.

Captura del nou programa de Paz Padilla a Telecinco.
Paz Padilla substituirà Toñi Moreno al programa 'Déjate Querer'. | Telecinco
 

El programa que conduïa Toñi Moreno va ser apartat de la graella el setembre passat. La presentadora, quan va conèixer que Paz seria la seva substituta, va escriure al seu perfil de Twitter: «Tot el que passa, convé. M'ho acaba de dir la meva amiga de l'ànima Paz Padilla».

Els usuaris de la plataforma no han trigat a reaccionar criticant les paraules de Moreno, a qui han qualificat, entre altres coses, de ser injusta i de tenir poca empatia. De moment, Toñi no ha volgut entrar a valorar l'opinió dels internautes sobre la seva reflexió.

Paz Padilla comptarà amb una col·laboradora molt especial

Paz Padilla, a més, està en ple procés d'enregistrament d'un programa pilot amb la productora d'Ana Rosa Quintana. L'espai, la franja horària del qual està per determinar, és un programa d'entreteniment amb entrevistes a personatges del panorama actual. Alguns mitjans comenten que el format podria substituir el de Jorge Javier Vázquez.

La intenció de Telecinco seria que el programa fos d'emissió diària i, pel que fa a la franja horària, no descarta cap possibilitat. Podria retallar l'últim tram de Sálvame o col·locar-se en prime time, competint amb El Hormiguero d'Antena 3. Un espai el contingut del qual estaria basat en l'humor, en entrevistes informals i continguts menys agressius.

Recordem que una gran discussió entre Paz Padilla i Belén Esteban per les vacunes de la Covid-19 va provocar que l'humorista sortís de la cadena. Després de diverses denúncies i algun enfrontament entre Mediaset i la presentadora, el grup es va veure obligat a tornar a contractar-la i ara és quan coneixerem el projecte amb què reapareixerà.

Foto de Paz Padilla amb la seva filla Anna Ferrer.
Paz Padilla comptarà amb la seva filla, Anna Ferrer, en el nou programa que Telecinco està preparant. | GTRES
 

Fa uns dies, es va filtrar una imatge d'aquest pilot en què col·labora algú de l'entorn proper de Paz, Anna Ferrer Padilla, la seva filla, que comença la seva trajectòria davant de les càmeres.

A la imatge que hem pogut veure d'Anna, es troba en una taula al costat d'altres col·laboradors. La jove, que es va graduar en econòmiques, gestiona l'empresa que va crear amb la seva mare, a més d'una agència de representació de talents. El salt a la televisió suposa un canvi en la seva trajectòria que, qui sap, potser és el començament d'una carrera televisiva.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp