Primer pla de David Bustamante

David Bustamante confessa a la seva xicota el que pensa realment de la boda

Ja fa cinc anys que el cantant surt amb la seva xicota i no descarta tornar a passar per l'altar

David Bustamante i la ballarina Yana Olina fa cinc anys que surten junts, des que el cantant va posar fi a la seva relació anterior. Ara, l'artista ha parlat sobre la possibilitat de tornar a passar per l'altar.

Ha estat al programa Déjate Querer on la seva presentadora ha preguntat a David Bustamante si pretén fer un pas més en la seva relació.

I és que, després de tants anys sortint plegats, els seguidors més fidels del cantant esperen que la seva història d'amor amb la ballarina avanci. I mentre a alguns els agradaria que tinguessin un fill en comú, altres prefereixen que hi hagi casament de nou.

«Però, escolta'm, per què em fiques pressió? No hi ha tanta pressa, tot passarà en el moment oportú». D'aquesta manera, la resposta de David Bustamante a la pregunta deixava entreveure que el més segur és que en un futur hi hagi casament.

Tot i que això sí, sense pressions perquè tot flueixi de manera natural, ja que el cantant vol que aquesta vegada surti tot bé amb la seva parella.

Fotomuntatge de David Bustamante i la seva exparella, Paula Echevarría, amb la seva filla en comú, Daniella.
Tot i la seva actual relació, David Bustamante té molt bona relació amb la seva exdona i la seva filla. | GTRES
 

David Bustamante i el seu futur casament

La veritat és que no hi ha res que quedés millor en la història d'amor entre David Bustamante i Yana Olina que un casament. Tots dos ja fa un temps considerable que estan junts i no hi ha cap mena de dubte que el seu amor és real. I no és perquè ho diguem nosaltres, sinó que tant ell com ella es demostren públicament d'una manera molt especial a les seves xarxes socials.

Tot va començar quan David Bustamante va ser concursant del programa Bailando con las estrellas, en què personatges reconeguts s'enfrontaven a coreografies setmanals.

Yana era la seva parella de ball i tots dos tenien una connexió especial cada cop que sortien a la pista. Tant és així que això va ser el que va fer que s'enamoressin, la seva passió per la música.

Tant David Bustamante com la seva parella van demostrar que tenien una química especial a l'escenari, una cosa que va ajudar que es creessin rumors d'una possible relació. Però no va ser fins un temps després quan ells mateixos es van encarregar de confirmar la seva relació a través de les xarxes.

No hi ha cap mena de dubte que aquest succés va marcar els seguidors de David Bustamante. Des que va finalitzar el seu matrimoni amb Paula Echevarría, el cantant mai no s'havia pronunciat en res que tingués a veure amb l'amor.

Fotomuntatge de David Bustamante i la seva parella, Yana Olina.
Els seguidors de David Bustamante esperen una boda ben aviat. | CatalunyaDiari
 

La luxosa vida de David Bustamante

Des que David Bustamante va fer el salt al teatre musical amb Ghost, no deixa de sumar èxits a la seva vida. Tant ell com la seva parella gaudeixen d'una vida plena de luxes que els permet viatjar i passar-s'ho bé constantment.

Sens dubte, a tots dos els va de meravella en el terreny professional. Sobretot a David, que, a més de l'obra de teatre, compta amb la participació en diferents programes de televisió. Tot això, juntament amb la seva línia de perfums, li aporta grans beneficis econòmics.

A més, la seva xicota des que va passar pel concurs on es van conèixer, ha pujat el llistó i té una agenda molt atapeïda. Una cosa que també ha ajudat a la bona posició econòmica de la parella.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell.
David Bustamante viu un bon moment professional i personal. | GTRES
 

Tant és així, que tots dos gaudeixen de la seva vida en una casa a Madrid que compta amb tots els luxes. No falta ni un detall a la propietat que per a qualsevol de nosaltres seria de somni.

Ara hem d'esperar per veure si decideixen fer un pas més en la seva relació o prefereixen quedar-se amb el seu ritme de vida actual.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp