Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué.

El gest de Piqué amb la família de Clara Chía: «Hi eren tots: pares, avis i cosins»

Gerard Piqué i Clara Chía podrien no estar passant per un bon moment

Des que Shakira va aterrar amb la seva nova cançó amb Bizarrap, tot ha fet un gir de 180°. I és que els retrets tan directes que la colombiana va incloure en aquest nou tema dirigits a Gerard Piqué i la seva nova xicota no han deixat indiferent ningú. I menys, és clar, a ells.

Ni tampoc ha deixat indiferent els pares de l'exfutbolista, que també es veien referenciats en la cançó per qui havia estat la parella del seu fill durant 12 anys. I no precisament per a bé. 

Potser per aquest motiu, el culer hauria decidit allunyar-se de tota la polèmica que s'ha desfermat en aquests últims dies. I quina millor manera que girar full consolidant encara més la seva nova relació amb Clara Chía. Tanmateix, sembla que no tot va tan bé com volen aparentar.

El gest de Piqué amb la família de Clara Chía que ho evidencia tot

I és que l'exjugador del Barça no dubtava a fer un pas endavant a la seva relació amb Clara. El passat 26 de desembre, dia de Sant Esteve, Gerard Piqué hauria dinat a casa dels seus nous sogres, segons expliquen a Y ahora Sonsoles.

De fet, aquesta hauria estat la primera trobada del futbolista amb els pares de Chía, a qui fins en aquest moment no coneixia. No obstant això, el dinar no va sortir tan bé com tots s'esperaven.

«Clara Chía va fer la presentació en família del seu xicot el dia de Sant Esteve, amb els oncles, avis, cosins...», han explicat des del programa rosa d'Antena 3. «L'actitud de Piqué va ser cohibida».

Un comportament que xoca amb la seva forma de ser habitual. I és que destaquen que aquell dia es va trobar «fora de lloc», un fet que va afectar la seva forma de ser i que va fer saltar totes les alarmes.

Gerard Piqué i Clara Chía, en crisi?

Clara Chía podria no estar travessant una bona època després que la cançó de Shakira veiés la llum. Els dards enverinats que la cantant ha deixat a la lletra haurien deixat destrossada la jove, a qui fa temps que no se la veu amb l'exblaugrana. Un fet que, inevitablement, ha generat nous rumors pel que fa al distanciament de la parella. 

Fotomuntatge Clara Chía i Shakira
Shakira podria haver estat la responsable de la crisi en la seva relació. | Twitter / EP

Tanmateix, Lorena Vázquez decidia trencar amb totes les especulacions. «Clara Chía està tranquil·la, no s'amaga, fa vida normal, va a treballar cada dia, la reconeixen pel carrer i li canten la cançó de Shakira», ha assegurat. «Ha assumit que és famosa. Passa temps al pis de Muntaner, però no viuen junts perquè Gerard vol separar els seus fills de Clara. No la coneixen com a parella del seu pare».

La parella, que s'ha anat consolidant en els últims mesos, tot i la mirada constant dels mitjans, sembla que continua com sempre i que els rumors de separació, una vegada més, sembla que només són això, rumors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp