Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gustavo Guillermo, xòfer de les Campos

La casa de Gustavo Guillermo, el xòfer de les Campos, causa impacte

Gustavo Guillermo ja no pot amagar tots els detalls de casa seva

Gustavo Guillermo, el xòfer de les Campos, ha esdevingut un dels homes del moment, i no precisament per la gran tasca que fa a càrrec de María Teresa. Tothom s'ha quedat impactat en conèixer els detalls de la seva casa familiar.

Fa uns dies, Kiko Hernández va deixar sense paraules tots els col·laboradors de Sálvame en assenyalar Gustavo Guillermo com a «l'espia» d'aquesta coneguda família. El tertulià no va tenir cap problema a afirmar que dins aquest conegut clan hi ha una persona que té mil hores de gravacions de tots els seus integrants. Llavors, no li va tremolar la veu a l'hora d'apuntar amb el dit Gustavo Guillermo, el seu home de confiança.

Com es podia esperar, les reaccions no van trigar a sortir: només 24 hores després, les filles de la presentadora es van pronunciar en directe.

Terelu Campos va decidir donar suport a Gustavo Guillermo i va assegurar que només vol veure les «proves» que demostrarien que tot això és veritat. «No sé qui, fora o a prop del nostre entorn, pretén exercir aquesta campanya contra Gustavo», va assegurar la comunicadora. Per la seva banda, Carmen Borrego es va mostrar visiblement afectada i va assegurar que, si tot això és cert, seria «el pitjor punyal» que podrien clavar-li a la seva mare.

Terelu Campos i Carmen Borrego
Gustavo Guillermo ha deixat sense paraules les germanes Campos. | CANVA

Ara, i després de veure com les dues companyes no es creuen aquesta informació, Kiko Hernández ha tornat aquest dimarts 17 de gener amb la pistola carregada. «La tarda serà calenta, enxamparà fins a l'apuntador», va advertir Kiko al principi de l'emissió.

El col·laborador no només ha reiterat que la seva informació és totalment certa, sinó que també ha decidit compartir diverses dades fins ara desconegudes, com ara tots els detalls de l'espectacular habitatge de Gustavo Guillermo.

La casa de Gustavo Guillermo al descobert

Gustavo Guillermo s'ha convertit en el centre de totes les mirades després que Kiko Hernández l'assenyalés directament com a «espia» de la família Campos.

Després de la negativa de Terelu i Carmen a creure's la seva versió, el col·laborador de Sálvame ha volgut deixar molt clar que, malgrat que fa «14 anys que dona molt bones informacions», en aquesta ocasió es tracta d'un episodi que ell ha viscut en primera persona.

Segons el presentador de Mejor llama a Kiko, Gustavo Guillermo s'hauria lucrat en diverses ocasions compartint amb la premsa alguna intimitat d'aquest mediàtic clan. A més a més, assegura que, en una ocasió, va poder veure el xòfer parlant amb un fotògraf a la porta de casa seva. Tanmateix, i per si no n'hi hagués prou, el tertulià no ha tingut cap problema a confessar que la mà dreta de María Teresa ha compartit amb ell «intimitats tan fàcils de demostrar que, si n'expliqués quatre, Terelu trucaria per dir que em creu».

María Teresa Campos i Gustavo passejant
Gustavo Guillermo hauria traït les Campos. | GTRES

«M'han explicat coses tan fortes, tan secretes de les Campos, que ho escric, ho llegeixen i que li diguin a la resta dels companys si el que estic explicant és cert o no», ha puntualitzat tot seguit.

No obstant això, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció de tot el relat de Kiko han estat alguns dels detalls de la casa de Gustavo Guillermo que el col·laborador ha revelat. Segons Hernández, el xòfer viu en un «gran pis» ple de luxes. «Jo flipo amb la casa, marbre per aquí, per allà, m'acabo de gastar això en aquesta plataforma, en aquest pantalló, en la reforma…», ha assegurat, deixant els seus companys sense paraules.

Segons el tertulià, després d'un dinar a casa de Teresa, Gustavo Guillermo el va convidar a anar a casa seva per passar la tarda. Llavors, el que menys s'esperava era trobar-se amb un espai que podria competir amb l'habitatge de Jorge Javier Vázquez. «Em va cridar l'atenció el dineral que hi ha invertit en aquest domicili», ha assegurat, després de puntualitzar que, el sou d'un xòfer, per molt alt que sigui, és insuficient per pagar tots aquests luxes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp