Primer pla de Miguel Urdangarin

Miguel Urdangarin compleix un gran somni abans de fer 21 anys

Qui és Miguel Urdangarin, un dels membres més discrets de la Casa Reial?

Miguel Urdangarin s'ha convertit en un dels joves del moment. Acostumat a estar molt allunyat de les càmeres malgrat pertànyer a la Família Reial, la veritat és que ara el noi ha aconseguit reunir totes les mirades dels mitjans.

I és que va ser al funeral del seu oncle avi, l'exrei Constantí II de Grècia, on el fill d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina va acaparar força protagonisme. Se sap que, de tots els membres de la Casa Reial, gairebé sempre han destacat els seus cosins, Victòria Frederica i Froilà, i fins i tot el seu germà, Pablo Urdangarin.

Però ara és el torn de Miguel Urdangarin. Qui és realment el tercer fill dels exducs de Palma? Revelem tots els detalls de la seva vida!

Imatge de Miguel Urdangarin al funeral de Constantí II.
Surt a la llum tot sobre Miguel Urdangarin. | Europa Press
 

Miguel Urdangarin, el fill discret d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Miguel Urdangarin, que actualment té 20 anys, va néixer un 30 d'abril del 2002 a Barcelona. És el tercer dels quatre fills que tenen en comú Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Tot i ser un membre de la Casa Reial, el jove sempre ha estat un dels més discrets de tota la seva família.

Per descomptat, algú havia de compensar tot el que fan Victòria Frederica i Froilà, oi? Es podria dir que Miguel representa el 'perfecte' nebot del rei Felip VI. Discret, estudiós, no crea polèmiques... En resum, és ideal.

A diferència del seu germà Pablo Urdangarin, el jove no és ni de bon tros tan mediàtic com ell. No és estrany perquè, recordem, que el jugador d'handbol és un personatge força conegut, no només per la seva professió, sinó també perquè va ser el fill que més es va pronunciar sobre la polèmica dels seus pares.

Per la seva banda, Miguel està molt centrat en els seus estudis i no vol cridar l'atenció ni de bon tros dels mitjans. A hores d'ara, el cosí de la princesa Elionor pot presumir que està fent realitat el seu gran somni abans de fer els 21 anys.

I és que està estudiant Ciències del Mar a Londres. Així mateix, des de ben petit, ha sentit una gran passió per tot allò que està relacionat amb el món marítim. Per això no és estrany que les seves aficions més grans siguin els esports de mar, com el surf.

Alguns altres dels seus grans hobbies són esquiar, una cosa que solia fer anys enrere amb els seus pares. També és un autèntic fanàtic de la música i, de fet, toca el piano. Per descomptat, Miguel Urdangarin és una jove promesa...

Imatge de Miguel Urdangarin fent-li un petó a la seva mare al funeral de Constantí II.
Miguel Urdangarin, el membre 'ideal' de la Casa Reial espanyola. | GTRES
 

Miguel Urdangarin està eclipsant el seu germà?

En aquests moments, el mateix Miguel Urdangarin és el protagonista pel comportament que va tenir en tot moment durant el funeral del germà de la seva àvia, la reina emèrita Sofia.

Els milers de càmeres que hi eren presents van capturar un moment molt tendre entre el jove i la seva mare. La germana del rei Felip, que es trobava trencada de dolor per la dura pèrdua, rebia el consol i l'afecte del seu tercer fill.

Amb un petó al palmell de la mà, així confortava el noi la seva estimada mare. Aquest moment va ser molt comentat entre els mitjans i, per això, el nom de Miguel Urdangarin està fent parlat tant.

De fet, fins i tot es podria dir alt i clar que ha eclipsat completament el seu conegut germà gran, Pablo Urdangarin. I això ja va de debò.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp