Carolina Monje somrient davant d'una porta negra amb la seva mà recolzada en el pom per a obrir-la

El calvari que està vivint la nòvia catalana d'Álex Lequio aquests dies a Barcelona

Carolina Monje ha tornat a Barcelona per continuar amb la seva vida

La jove viu amb incredulitat l'atenció que aixeca en els mitjans de comunicació mentre se centra en el seu treball i en el seu dia a dia, i continua mantenint-se discreta davant les preguntes que els periodistes li fan a peu de carrer aprofitant que surt a fer algun encàrrec.

Intenta fer el seu dia a dia a Barcelona

«Carolina, perdona que t'abordem així, només donar-te el condol. Segueixes parlant amb Ana i amb Alessandro Lequio?» li preguntaven assaltant-la al mig del carrer. La que va ser nòvia del fill d'Ana Obregón no contesta i, lluny de molestar-se, mostra un tímid somriure acompanyat d'un breu «gràcies» donant per acabat així el setge dels mitjans sense confirmar si manté relació amb els pares de la seva parella.

També va guardar silenci quan li van preguntar sobre la recent mort de Luna, la mascota d'Álex Lequio i Ana Obregón, un cop que se suma al dolor irremeiable de la mort de la seva parella, un cop del qual tracta de recuperar-se amb l'ajuda dels seus amics i familiars.

Carolina i Álex vivien a Madrid fent plans sobre el seu futur, però, després de la seva mort, la jove va decidir tornar a Barcelona. En els últims dies se l'ha pogut veure fent alguns  encàrrecs en un intent de seguir amb el seu dia a dia.

Els seus moviments no passen desapercebuts per la premsa que la segueixen allà on va. La jove empresària està passant per un dur tràngol al qual se suma l'interès que ha despertat en la premsa,  que l'aborda sigui on sigui.