Camilo en una entrevista a 'El Hormiguero'

Camilo, el cantant de moda que no mira la tele ni condueix per una malaltia

Camilo és tot un referent dins del pop llatí

El cantant Camilo està vivint un dels seus millors moments a nivell personal i professional. No només perquè gaudeix cada dia amb la dona de la seva vida: Evaluna, actriu i filla del famós cantautor llatinoamericà Ricardo Montaner.

També perquè la seva carrera artística ha viscut un meteòric ascens en només uns anys. Tan així que, gairebé de la nit al dia, s'ha convertit en un dels cantants llatins més consagrats i estimats a tot el món.

Tot i ser molt conegut i compartir la seva vida a través de xarxes socials, hi ha molts aspectes de la seva vida que desconeixen molts dels seus fans.

Un exemple d'això és la malaltia que el cantant pateix des de fa molts anys i que l'impedeix fer activitats molt corrents dins de qualsevol rutina diària. Un trastorn que l'impediria fer coses tan simples com conduir o veure un programa de televisió complet.

Camilo pateix narcolèpsia: un trastorn de la son que l'afecta en el seu dia a dia

Durant una entrevista per a la televisió argentina, la dona de Camilo, Evaluna Montaner, ha revelat al món que el seu marit pateix un trastorn neurològic crònic anomenat narcolèpsia.

Es tracta d'una malaltia causada per la incapacitat del cervell per regular amb normalitat els cicles de son i despertar. Aquest descontrol provoca alteracions en la son del pacient, que tendeix a quedar-se adormit en activitats que li resulten monòtones.

Encara que no es tracta d'una patologia greu, sí que pot comportar serioses conseqüències en cas de no ser diagnosticat.

És una malaltia crònica que no té cura, però el tractament sol basar-se en l'ús de medicaments combinats amb hàbits saludables. Evitar el consum d'alcohol i certs fàrmacs, així com establir una rutina a l'hora de dormir semblen fonamentals.

Precisament, per aquesta raó, Camilo sol anar-se'n al llit molt d'hora i no sol participar en reunions nocturnes.

També dissenya molt bé els seus compromisos professionals i organitza al detall la seva agenda laboral per evitar que el seu trastorn es descontroli. Una revelació que hem pogut conèixer gràcies a les declaracions de Evaluna al programa argentí 'La Penya de Morfi'.

L'ascens meteòric de Camilo: de guanyar 'Factor X' a ser una estrella del pop llatí

El jove natural de Medellín va saltar a la fama al seu país després de guanyar el concurs de talents 'Factor X'. La seva increïble veu i el seu enorme carisma el van fer proclamar campió d'un programa que li va donar l'oportunitat de publicar la seva primera 'mixtape'.

A partir d'aquí, Camilo va començar a treballar com a presentador d'un conegut programa infantil i va fer diverses incursions a la televisió. Tot això sense deixar de banda la seva carrera musical com a cantant i, especialment, com a compositor.

De fet, el colombià va començar a ser reconegut internacionalment gràcies als reeixits temes que va compondre per a artistes de la talla de Sebastián Yatra i Becky G. Les lletres de 'Ya no tiene novio' i 'Sin pijama' són obra seva i entre les dues superen amb escreix els mil milions de visites a Youtube.

No obstant això, el marit d'Evaluna va haver d'esperar uns mesos per començar la seva carrera en solitari i saltar a la fama.

Un canvi radical en la seva vida professional que va acompanyar d'un canvi en el seu estil i forma de vestir. El seu 'look' bohemi i de carrer, així com el seu implacable bigoti de manillar ja s'han convertit en tota una icona de la moda.

Després de la seva transformació, Camilo s'ha convertit en tot un referent de la música llatina a nivell internacional. Les seves col·laboracions amb artistes tan reconeguts com Pablo Alborán i Ozuna li van obrir les portes d'èxit i les seves cançons enganxoses en solitari l'han consagrat en només dos anys.