Carmen Borrego i la seva filla Carmen Rosa

Les Campos se'n van de boda: La sorpresa que guardava la família de Carmen Rosa

Carmen Rosa Almoguera ha recuperat la il·lusió gràcies a una notícia molt especial

Carmen Rosa Almoguera, filla de Carmen Borrego i la neta més desconeguda de María Teresa Campos, és a punt de viure un moment molt especial. El seu germà, José María, es casa el mes de maig. Segons informa un famós mitjà de comunicació, té una relació estable amb la seva parella i la vol formalitzar.

 

La jove s'ha convertit en una de les Campos més mediàtiques, tot i que és la que menys ha participat al món del cor. Fa un temps, va posar amb la seva mare, Carmen Borrego, per a una revista molt coneguda, i des de llavors s'ha convertit en una estrella mediàtica. És advocada, i suposadament treballa en un despatx gràcies als contactes d'Edmundo Arrocet, exnòvio de la seva àvia, María Teresa Campos.

 

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
José María Almoguera es casarà el mes de maig | Cedida

 

 

Carmen Rosa és bastant discreta i no vol cridar l'atenció del gran públic. El problema és que no ho aconsegueix. La jove genera molt d'interès a la premsa del cor, motiu pel qual els paparazzis estan pendents d'ella tot el dia. Segons expliquen, sap moltes coses interessants sobre la seva família, i podria fer unes declaracions bastant sucoses.

 

María Teresa Campos està pletòrica, perquè la seva família torna a primera línia per una notícia molt positiva. El clan ha estat en boca de tothom per la guerra que Alejandra Rubio va iniciar contra la seva tieta, Carmen, però ara tot ha canviat. José María, el fill gran de Borrego, es casa d'aquí a uns mesos, i la premsa estarà molt pendent de la boda.

 

Com a germana del nuvi, Carmen Rosa tindrà un paper molt important al casament, així que serà el centre de totes les mirades. Terelu Campos, tieta del nuvi, assistirà a l'enllaç embriagada d'emoció, perquè sempre ha tingut debilitat pel jove. Durant un temps van viure a prop l'un de l'altre, i tenien molta relació. I és que el noi, pel que es veu, és molt afectuós.

 

Carmen Rosa ja té el vestit

La filla de Carmen Borrego està entusiasmada per la boda del seu germà. De fet, ja ho té tot preparat per assistir a l'esdeveniment. Segons informa la revista 'Semana', l'enllaç se celebrarà a Madrid, i Carmen Borrego serà la padrina del nuvi. La col·laboradora de 'Sálvame' està impacient perquè arribi el gran dia, ja que sap que serà molt especial per al seu fill.

 

José María Almoguera encara és més discret que la seva germana. Treballa a Telecinco i ningú l'ha vist mai. La seva àvia, María Teresa, li va aconseguir aquesta feina, però el jove no es vol dedicar a la premsa del cor. Fonts properes asseguren que està darrere de les càmeres en alguns programes, com 'Viva la vida'.

 

 

Alejandra Rubio, cosina de José María, també assistirà a la boda, i els experts en crònica social asseguren que serà la protagonista de l'esdeveniment. La seva mare, Terelu Campos, és dona força explosiva i sempre s'ha caracteritzat per tenir molt bon aspecte físic. La jove Alejandra ha heretat els gens de la seva mare i brilla a tot arreu on va.

 

Carmen Rosa recupera la família

Carmen Rosa Almoguera estava desesperada, perquè pensava que la seva família no enterraria mai la destral de guerra. Va estar molt contenta quan va saber que José María passarà per l'altar, ja que és l'excusa perfecta per a reunir els seus éssers estimats. Alejandra Rubio signarà la pau amb Carmen Borrego perquè totes dues volen el millor per al nuvi.

 

María Teresa Campos reapareixerà en públic per a assistir al casament del jove, i segur que estarà radiant. Tothom sap que àvia i net tenen molt bona relació i que passen molt de temps junts. I és que la mítica presentadora continua sent l'eix central del clan Campos.