Primer pla de José Antonio Canales Rivera

Canales Rivera confirma la ruptura que tant temia: «No és fàcil»

Canales Rivera ha admès el que és un secret de domini públic

Canales Rivera sembla que no deixa de ficar-se en merders. Fa uns dies va tornar a veure qüestionada la fidelitat a la seva parella actual. I ara, per si no n'hi hagués prou, ha ficat la pota al confirmar que el seu cosí, Cayetano Rivera, ha trencat amb Eva González.

Ho ha afirmat sense voler i potser desconeixent que la parella no n'ha dit res. Per això, segur que parlar de més li porta problemes a la família.

Canales Rivera admet la separació

Canales Rivera està en plena polèmica sobre si ha tornat a ser deslleial la seva noia i ara ha sumat una nova controvèrsia. Sí, perquè ha parlat d'un tema que no li corresponia. Ho ha fet durant una entrevista improvisada que la premsa li ha fet a la sortida de Telecinco, com recull Semana.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Canales Rivera ha reconegut que la parella s'ha separat | GTRES

El reporter únicament li ha preguntat com es trobava Cayetano i ell, amb la resposta, ha ficat la pota fins al fons. Ha reconegut que el torero ha trencat amb Eva: «Una separació no és fàcil mai i en cap moment. I menys quan hi ha fills pel mig. [...] Jo tinc la possibilitat de parlar-hi alguna vegada i està amb les seves coses. No és fàcil una separació, es necessita temps, té el seu procés». A això hi ha afegit: «Més no et puc dir perquè ni sé, ni pregunto, ni vull saber».

Així mateix, ha exposat: «A mi només m'interessa l'estat anímic tant d'ell com d'ella. Jo no en sé res ni de la nul·litat eclesiàstica ni de res d'això». En aquest punt, Canales no ha dubtat a deixar de manifest que tant al seu cosí com a Eva els desitja el millor. Ha confessat: «Jo el que desitjo és que tots dos estiguin tan bé com sigui possible i que Nadal sigui meravellós».

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Canales Rivera admet que li sap greu la situació | GTRES

També se li ha preguntat per la relació que té amb la sevillana. I ha estat molt clar: «Tinc la que correspon com la dona del meu cosí que és. És una dona treballadora, és una «tia» encantadora i amb mi sempre ha estat afectuosíssima. [...] I em fa molta pena que hagin de passar aquestes coses, però bé, així és la vida».

Sobre la seva família se li ha posat una altra qüestió sobre la taula. En concret, se li ha preguntat sobre el distanciament de Francisco amb Cayetano i Kiko. Exactament ha afirmat sobre una possible reconciliació entre ells que «tant de bo es produís, estaria molt bé».

Canales Rivera explica com es troba

Al col·laborador de Sálvame també se li ha preguntat sobre com està amb la seva parella després de les acusacions d'Alba Carrillo de ser-li deslleial amb ella. Sobre això ha estat molt contundent: «Jo estic bé i no tinc res més a dir sobre això. L'important és que això no ha fet efecte per res en la meva relació amb Isabel. [...] N'hem parlat, com parlem de tot, però, per descomptat, em creu. De tot el que m'ha pogut passar la meva parella n'és conscient i conseqüent».

Muntatge de fotos d'Alba Carrillo i Canales Rivera
Canales Rivera nega les acusacions d'Alba Carrillo | CatalunyaDiari

Igualment ha indicat que Carrillo va treure a la llum aquesta suposada deslleialtat després que ell la critiqués per la seva història amb Jorge Pérez. Pel que ha dit: «Jo l'únic que faig és fer la meva feina de col·laborador a Sálvame, i a mi tot aquest assumpte no m'importa gens. Intento treballar tan bé com es pugui comentant i, si en algun moment s'ha sentit ofesa, no era la meva intenció».