Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto dels col·laboradors de 'Sálvame' al plató

'Sálvame' ja no amaga el motiu pel qual va marxar: «És dolenta»

'Sálvame' treu a la llum les diferències entre els presentadors

Sálvame sempre s'ha caracteritzat per la polèmica i la confrontació, tant amb els personatges de la premsa del cor com entre els mateixos integrants del programa. Les últimes declaracions d'un pes pesant del format parlen per si soles, titllant de mala persona una antiga companya.

El que es pronunciava així era Jorge Javier Vázquez. Continua promocionant el seu llibre per tot el país i intenta treure temps per concedir entrevistes a tots els mitjans de comunicació. Una de les últimes va ser al podcast Querido Hater, del 'youtuber' Malbert.

És cert que té Sálvame una mica abandonat en aquestes últimes setmanes. Al seu lloc es pot veure cada dia Adela González, María Patiño i Terelu Campos.

Durant aquesta conversa, el presentador badaloní es va pronunciar sobre diferents temes. Entre ells, la bona relació que manté en aquests instants amb Rocío Carrasco. Tot i que és possible que els elogis se li esgotessin amb la filla de 'La Más Grande'.

Quan va haver de parlar d'una de les companyes de Mediaset no va ser tan agradable. «Jo no tinc cap relació amb Paz Padilla, ni vull tenir-la perquè no m'interessa», va indicar. A la conversa semblava molt molest amb la gaditana.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
'Sálvame' no compta amb la presentadora gaditana. | Mediaset
 

Ha explicat que «me la va jugar diverses vegades i no vull res amb ella». Poc després li afegiria un «cal ser dolenta». Resulta estrany que es dirigís així cap a una persona que havia treballat al seu programa fins fa uns mesos.

Finalment, el conductor del podcast va intentar calmar els ànims enviant-li un petó a Paz. Tot això mentre reia amb Jorge Javier.

Sálvame va prendre una decisió dràstica

Sálvame va decidir al seu dia apartar la gaditana. El seu acomiadament va generar un enorme enrenou als passadissos de Mediaset. Una tarda va decidir absentar-se del seu lloc de feina i això va ser aprofitat pels directius per acomiadar-la.

Al final la justícia li acabaria donant la raó. Encara que, això sí, més d'una vegada ha admès que, si tornava a la televisió, no ho faria al programa de les tardes de Telecinco. Descarta completament aquesta possibilitat.

Sempre havia dit que no era un format en què es trobés precisament a gust. No estava gaire al corrent de l'actualitat del món del cor i li molestava molt que es parlés de la seva vida privada. És una cosa que mai no va saber encaixar del tot bé.

L'única condició que va posar per tornar és que se li oferís una altra classe de projectes. De moment, espera un format que on sigui capaç d'adaptar-se. Roman centrada en altres projectes professionals al marge de la televisió, com ara el teatre i els seus negocis.

Sálvame va acomiadar uns quants col·laboradors

Sálvame ha patit una important revolució en els últims temps. A més de Paz Padilla, a la productora també van decidir prescindir de Carlota Corredera. Principalment, per la seva fèrria defensa de Rocío Carrasco i pels discrets resultats pel que fa a les audiències.

Però el mateix camí seguirien altres col·laboradors que també van marxar per la porta del darrere. Algun en va sortir molt dolgut i amb demanda judicial inclosa. És el cas d'Antonio David Flores.

Foto de Jorge Javier Vázquez parlant i mirant a càmera.
Jorge Javier ha estat molt clar amb la postura de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Un altre damnificat per la reestructuració de l'espai va ser Gustavo González. En el seu cas, va ser per la seva implicació en una trama d'investigació a famosos. Es va confirmar que amb l'ajuda d'un policia accedia a informació privada de molts personatges de la premsa rosa.

Sálvame segueix sent un programa on l'enfrontament continua gaudint de molta rellevància. Ara falta saber si hi ha més companys que opinen el mateix que ell sobre Padilla.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp