Canales Rivera

Canales Rivera revela quants diners ha perdut per culpa d'Alba Carrillo

Canales Rivera se sincera sobre la seva situació amb l'ex de Fonsi Nieto

Canales Rivera ha estat el dany col·lateral de tot l'entramat de Jorge Pérez i Alba Carrillo. Amb la model a l'ull de la polèmica, la història que va tenir amb el torero ha tornat a veure la llum i sembla que a Rivera no li ha agradat gens. Com ja es va publicar fa uns mesos, la model i el torero van tenir diverses trobades i això ha tornat a suscitar molt d'interès.

El polígraf d'Alba Carrillo va tornar a col·locar Canales al centre de l'huracà mediàtic. Per a ell no és plat de bon gust haver de reviure aquells moments tan durs que va travessar amb la parella. Tot i això, Canales ha estat molt contundent amb la model i ha parlat de tot el que ha rebutjat per evitar polèmiques.

Canales Rivera respon de forma contundent a Alba Carrillo

Amb tota l'allau mediàtica que s'ha generat després de destapar-se la infidelitat de Jorge Pérez, la polèmica continua creixent cada cop més. D'altra banda, Alba Carrillo, lluny d'apagar aquesta polèmica, continua avivant-la. I és que, les seves declaracions a Sábado Deluxe no van deixar indiferent ningú.

Muntatge de fotos d'Alba Carrillo i Canales Rivera
Canales Rivera respon a les declaracions incendiàries d'Alba Carrillo | CatalunyaDiari

Però Alba no va dedicar indirectes només a Jorge, sinó que Canales Rivera també va ser víctima dels dards enverinats de la col·laboradora de televisió. Sí, perquè va parlar de les trobades que va tenir amb el torero sense cap pudor.

«És veritat que ell estava que sí que si no, però ell volia tornar amb la seva dona i no estava sent sincer amb ella perquè estava amb mi. De fet s'ha vist que hem quedat i que ell va quedar també amb una altra, o sigui que a mi també em va enganyar», relatava.

Però el que més va sorprendre a tots va ser quan Alba va revelar el suposat motiu pel qual Canales va tornar amb la seva dona: «Per mi el pitjor és com me'n va parlar, això és el més greu. Em va dir que volia tornar amb ella perquè té diners».

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo va parlar de la dona de Canales Rivera | Telecinco

Davant d'aquestes fortes declaracions, Canales no ha dubtat a respondre-li. El torero té clar que no pensa deixar que s'ataqui la seva dona, i encara menys que se l'acusi d'una cosa així.

«No permetré que es nomeni la meva parella i es diguin les coses malament. Ho estem portant bé perquè érem conscients que això podia passar i de l'aventura que vaig poder tenir en dues ocasions. Jo em poso la meva armilla antibales i que diguin el que sigui, però tot el que fa a gent del meu voltant no ho passo», sentenciava.

Canales parla sobre els diners que ha rebutjat

Però Rivera va anar més enllà i va assegurar que ell no estava traient cap benefici d'aquesta situació, ans al contrari. Canales Rivera va assegurar que havia rebutjat ofertes molt suculentes de televisió per tal de no avivar més la polèmica.

«Divendres no vaig venir a treballar quan es cobra molt bé perquè estava amb la meva família, vaig dir que no al Deluxe. I aquest cap de setmana he dit que no al Mediafest perquè tinc un viatge programat amb la meva parella», confirmava.

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
El torero reconeix que no ha acceptat certes ofertes per evitar la polèmica | GTRES

«Tot això ho faig jo que soc tan egoista. No sé per què ella ha arribat a aquesta conclusió, serà perquè coneix gent a Toledo i sap que la família de la meva dona és molt respectada allà», tancava el tema.

A més, Canales va aprofitar per enviar un missatge clar a Carrillo: «Se li omple la boca donant consells i jo li donaré un. Cal anar amb compte amb les coses que es fan i com es fan. Sempre hi ha algú més ràpid, més dolent , més cruel i més llest que un i te la poden jugar», sentenciava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp