Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Emi, germana d'Elena Huelva, dona l'última hora després de la seva tornada a casa

Emi és al seu costat en tot moment

Elena Huelva ha sortit de l'hospital. Fa dies ella mateixa va donar la notícia del seu retorn a casa: «Crec que me'n vaig a caseta amb tot controlat. Com s'està a casa, enlloc, ja ho sabeu!».

Elena està envoltada dels éssers estimats després de rebre l'alta hospitalària. Esperant que arribi el Nadal, la jove 'influencer' ha compartit diverses històries a Instagram sobre la decoració de casa seva per celebrar aquests dies assenyalats: «Per fi estem posant el Nadal. Ho adoro», ha escrit al seu perfil d'Instagram.

La jove fa anys que dona visibilitat a les xarxes socials a la malaltia que pateix, un sarcoma d'Ewing, que li va ser diagnosticat el 2016. Es tracta d'un tipus rar de càncer que es forma als ossos o al teixit tou al voltant dels ossos. Elena es mostra forta i valenta i així ho demostra amb les seves paraules: «No penso tirar la tovallola, vull seguir».

Nadal a casa amb els seus éssers estimats

Reconeix que no passa per un moment bo, però se sent il·lusionada per l'època de l'any en què ens trobem: «No serà el millor Nadal, però adoro tant aquestes dates que el fet d'estar a casa i amb els meus éssers estimats és més que suficient».

A prop seu hi ha sempre la seva germana gran, Emi, que té 26 anys, de la qual ha parlat Elena al seu llibre, Mis ganas ganan. Nadie nos ha prometido un mañana, vive el presente, que va sortir a la llum el març passat.

Emi va estudiar Màrqueting i Publicitat i treballa en l'organització d'esdeveniments de moda i protocol. Al seu compte d'Instagram, on té més de 67.000 seguidors, la sevillana comparteix imatges dels seus 'looks', esdeveniments als quals acudeix i altres moments especials.

Emi Huelva és la seva germana i amiga

Emi acostuma a enviar sentits missatges a la seva germana, amb qui guarda una gran semblança física. «Companya de viatge», la seva «meitat» i «el millor regal de la meva vida» són algunes de les definicions que utilitza per referir-se a la seva germana Elena. «Sempre hem estat molt unides, però és veritat que des de fa 4 anys, des que va arribar la paraula càncer a les nostres vides, ara en som una», explicava Emi el mes passat.

La jove acompanya sovint la seva germana a esdeveniments i celebracions, on Elena mostra la seva fortalesa admirable. E seu lema, «les meves ganes guanyen», representa aquesta actitud optimista de què fa gala. Recentment, van acudir juntes a la gala de premis de Los40 Music Awards 2022 en què la jove va rebre nombroses mostres d'afecte.

Emi es va encarregar d'escriure el pròleg del llibre Mis ganas ganan, on explica com és de meravellós ser la seva altra meitat. «No va posar res que no em digui cada dia, però vaig plorar quan el vaig llegir. Em va arribar al cor».

Un tatuatge connecta Emi i Elena

Al primer capítol Elena es refereix a Emi així: «La vida m'ha regalat una germana, ella és la millor i m'acompanya a tot. És la meva companya de vida, gaudeixo més de les coses quan estic amb ella», escriu Elena.

Per demostrar que està unida a la seva germana, Emi es va tatuar una frase al braç: «Les meves ganes guanyen». Un missatge que demostra la connexió que sent amb la germana. A més a més, les amigues d'Elena van fer una cosa semblant, ja que es van gravar a la pell el dibuix d'un puny en senyal de força, fet que va emocionar molt la jove sevillana.

Després d'uns dies complicats a l'hospital, la notícia ara és que Emi no se separa de la seva germana i que esperen l'arribada del Nadal en família. Uns dies en què intentaran, tant com sigui possible, pensar en l'amor que els manté units.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp