Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban confirma que han tornat a veure's després de temps separades

Belén Esteban assegura que va viure un moment incòmode

Belén Esteban confirmava aquest dimarts que s'havien tornat a veure les cares. Portaven gairebé un any sense creuar-se, però la situació que es va viure als passadissos de Mediasetva resultar una mica incòmoda. Mai va pensar que el retrobament seria tan tens amb una persona que considerava la seva amiga.

Després d'uns quants mesos apartada de la televisió, Paz Padilla tornava a les instal·lacions de Telecinco. I era a la secció de maquillatge on es va trobar amb la de Paracuellos i Kiko Hernández. No obstant això, entre ells no hi va haver cap mena de salutació ni de gest afectuós.

Belén es va sentir molt enfadada per això. Tant que va assenyalar el següent: «quan entro a un lloc i hi ha gent, saludo». A més, confirmava que l'humorista «no m'ha saludat, ni jo tampoc».

De moment, es desconeix el motiu concret pel qual la gaditana no va creuar paraula amb la col·laboradora. Així mateix indicava que tampoc hi va haver gaires possibilitats de dissimular perquè «teníem uns vidres que eren com les vidrieres del Bernabéu».

Per tant, totes dues s'haurien creuat sense dir-se ni un simple 'hola'. El mateix, però, passaria a Kiko Hernández. Tanmateix, amb qui sí que va dialogar va ser amb Rafa Mora, amb qui li uneix una bona amistat.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban es va creuar amb una antiga companya | Mediaset

L'exconcursant de Gran Hermano va confirmar la versió aportada per la 'Princesa del poble'. «Arriba a maquillatge i no saluda els seus companys, als quals ens ha donat amor durant 13 anys», va assenyalar indignat. Es tractava d'un nou retret que evidenciava el moment tan tens que s'havia viscut.

En comprovar que Paz Padilla no els saludava, els dos tertulians de Sálvame van optar per recórrer a la ironia. «Jo li he preguntat a Belén, cridant: 'Què tal Belén?'», va dir Kiko. La resposta de l'esposa de Miguel Marcos va ser: «estic coixa, però estic viva».

El col·laborador s'encarregava d'afegir que «això és per l'òmicron». Cal no oblidar que les dues protagonistes d'aquesta història es van embrancar al seu dia a conseqüència de les vacunes.

Belén Esteban va assegurar que no tindria cap inconvenient a parlar amb ella. Però per això cal que «si entra» en un lloc «i em saluda, jo no tinc cap problema a saludar-la».

Es mostrava una mica sorpresa per la reacció que havia tingut amb altres companys. A més d'acostar-se a Rafa Mora, Adela González també va explicar la trobada amb la gaditana. «A mi m'ha saludat tan ricament, jo vaig coincidir amb ella a la festa de presentadors, ens va tocar a la mateixa taula», va apuntar.

Davant d'això, la de Paracuellos no aconseguia sortir de la seva sorpresa, ja que semblava força molesta pel desvergonyiment. Fins i tot va confirmar que li hauria agradat haver-hi dialogat.

Tenia clar el missatge que el traslladaria. «Li hauria dit que s'ha equivocat. Aquí els enemics no són els que es va muntar a Sálvame, jo no em sento culpable de res», va esgrimir.

En la seva opinió, «vaig defensar una situació que havia de defensar, almenys per la part que em toca a casa meva». Cal no oblidar que el seu marit és tècnic d'ambulàncies i va viure molt de prop la pandèmia.

Belén Esteban es treu culpes

Belén Esteban va mantenir una picabaralla amb la presentadora abans que fos acomiadada. Concretament, tot arran d'unes declaracions de la gaditana en les quals va fer entendre que estava en contra de les vacunes. Més endavant, però, ella es va encarregar d'aclarir que en realitat no era així.

La tertuliana va abordar el tema i va defensar la importància d'administrar-se el fàrmac. Allò va provocar un enfrontament en directe que va provocar que Paz abandonés molt emprenyada el plató. Al contrari que altres vegades, aquella tarda va marxar i no va tornar.

Fotomuntatge dels rostres de Belén Esteban i Anabel Pantoja
Paz Padilla va mantenir un enfrontament en el passat amb Belén Esteban en directe | CatalunyaDiari

En vista del que ha passat, a Mediasetvan decidir acomiadar-la per absentar-se del seu lloc de treball. Després de portar-los als tribunals, el grup audiovisual va optar per rectificar i readmetre-la. Belén sap que se la tornarà a creuar pels passadissos de la casa, ja que Padilla ha tornat per enrolar-se en nous projectes de Telecinco.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp