Cayetano Rivera

Cayetano Rivera descobreix que ja hi ha un altre i es mengen a petons en ple carrer

Cayetano Rivera sap que ja no la podrà recuperar

Cayetano Rivera s'ha aixecat aquest matí amb una portada que li ha provocat un gran dolor. El torero afronta el primer Nadal en solitud després de confirmar-se el divorci amb Eva González. Són unes dates especialment tristes per al germà de Kiko Rivera, però la seva exdona afronta la situació de manera diferent.

La presentadora de La Voz ha estat enxampada gaudint de la nit sevillana amb un grup d'amics. Eva està disposada a passar pàgina i per això s'ha refugiat en el seu entorn més fidel. Somrient i feliç, Eva González s'ha deixat estimar per un home misteriós que l'ha omplert de petons i abraçades.

Cayetano Rivera reconeix que l'ha perduda

Cayetano Rivera ja forma part del passat més recent de la presentadora d'Antena 3. El torero prefereix mantenir-se en un segon pla i no deixar-se veure mentre intenta superar la ruptura matrimonial.

L'última notícia que se'n coneix és que ja ha abandonat el domicili familiar i ha llogat una casa molt a prop d'aquella que compartia amb Eva. Ha pres aquesta decisió per poder estar més a prop del seu fill.

D'altra banda, la model ha viatjat fins a Sevilla per poder gaudir d'una jornada nadalenca amb els seus millors amics. Malgrat que està sent una etapa molt dura per a tots dos, Eva intenta oblidar el seu divorci envoltada de la gent que l'estima.

Així doncs, la revista Diez Minutos ha publicat en portada la nit de disbauxa de l'exdona de Cayetano. La sevillana sap que el Nadal serà especialment complicat, però no vol que el desànim se n'apoderi.

Després d'un dinar amb el seu cercle més proper en un cèntric restaurant de Sevilla, un passeig pel parc la va ajudar a aclarir la ment. Entre rialles i diversió, Eva es deixa estimar per un home misteriós que l'acull entre els seus braços mentre l'omple de petons: una imatge que va ser captada pels fotògrafs i que demostren que la presentadora ha oblidat completament Cayetano. La seva actitud relaxada i còmoda són la viva imatge que ha superat els pitjors mesos de la seva vida.

Cayetano Rivera afronta el pitjor Nadal

Cayetano Rivera viu completament aliè a l'enrenou mediàtic que ha causat el seu divorci a la premsa rosa. Després de 13 anys de relació, el matrimoni decidia separar-se amb la sospita de terceres persones com a culpables de la ruptura.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera sap que ja té substitut. | Europa Press

Mentre que alguns afirmen que la relació entre ells és molt tensa, l'entorn proper a la parella ho desmenteix. Expliquen que hi ha una cordialitat i així ho va confirmar la mateixa Eva quan li van preguntar sobre la nul·litat eclesiàstica que hauria sol·licitat. «Quina barbaritat, Déu meu!», va manifestar davant dels mitjans que li van formular la pregunta. El que és un fet és que cadascú fa la seva vida per separat: Eva gaudeix de la capital andalusa i Cayetano mobla la seva nova llar.

De moment, cap dels dos protagonistes s'ha pronunciat sobre això i no s'espera que concedeixin cap exclusiva. Sobre els motius que van provocar la ruptura no s'ha confirmat res, però sembla que no han pogut superar una nova crisi. Des de fa temps, Cayetano i Eva han estat al focus de la notícia arran de les polèmiques fotos del torero amb Karelys. Unes fotos que podrien haver provocat la desconfiança a la presentadora fins al punt de no poder superar-la.

Moltes vegades s'ha especulat sobre els problemes del matrimoni, fins que finalment s'ha confirmat el divorci. De fet, ja no compartien imatges seves a les xarxes ni es dedicaven missatges afectuosos ni tampoc lluïen l'aliança que els va unir en matrimoni el 2015.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp