Canales Rivera hi torna: La noia amb la que hauria enganyat la seva parella

Podrien existir missatges de veu i fotos que posarien en evidència la fidelitat del nou col·laborador de 'Sálvame'

El torero Canales Rivera
Canales Rivera hi torna: La noia amb qui hauria enganyat la seva parella | Telecinco

Canales Rivera no va tenir una entrada brillant en l'univers 'Sálvame'. El torero creia que entrava a l'elenc del programa per comentar l'actualitat de Cantora, una actualitat que li toca molt de prop, pel fet que és cosí directe de Kiko Rivera, un dels grans protagonistes de la guerra que hi ha dins de la finca d'Isabel Pantoja. El que no pensava el jove és que la truita es giraria i que ell es convertiria en el focus de la polèmica. El tertulià va arribar al programa tenint parella, una noia anomenada Isabel i totalment aliena al món de la televisió.

No obstant això, el desig de ser anònima per part de la jove, va saltar pels aires per culpa de les presumptes infidelitats de Canales. 'Sálvame' no es va tallar a donar veu a la model i col·laboradora de televisió Cynthia Martínez, la mateixa que va assegurar que havia tingut alguna cosa més que una amistat amb el torero, quan aquest passava alguns dies a Madrid mentre treballava cada dia al programa de Telecinco.

Aquest ho va negar per complet i va anunciar demandes contra tots aquells que parlessin del tema, però això va anar a més i el fet que Canales negués la jove, va fer que aquesta es rebotés i comencés a treure tota mena de proves i que venien a demostrar que havia passat alguna cosa entre ells. Cynthia es va asseure en un 'Deluxe' per sotmetre's a un polígraf, el qual li va donar la raó i que es va acabar adobant amb uns calçotets que es va oblidar el torero en un hotel i que no va dubtar a aportar al programa perquè els tertulians la creguessin.

Les proves van semblar convèncer Isabel Márquez i per aquest motiu va decidir trencar amb Canales, un trencament que va destrossar el col·laborador, que va prendre la decisió de deixar momentàniament el programa per intentar arreglar la seva situació, una tasca que no li ha estat fàcil, però que ara, sembla que podria haver donat els seus fruits. I és que són diverses les imatges en què se'ls pot veure junts compartint de nou moments com a parella.

No obstant això, aquesta reconciliació podria convertir-se en foc d'encenalls i el col·laborador podria tornar a perdre la seva xicota Isabel. Ahir,  'Sálvame' va donar veu a una nova presumpta amiga del torero, es tracta de la Martina, una atractiva jove de cabells rossos i amant del sol, la platja i la moda, que hauria compartit moments de complicitat amb el nou fitxatge del programa.

Es tractaria d'una presumpta relació virtual

Martina viu a Mallorca i va iniciar un contacte a través de xarxes socials amb el torero que es va allargar durant un temps. Aquest contacte s'ha mantingut a través de fotografies en els últims mesos, però mai sense arribar a quedar, encara que en alguns missatges es podria llegir que planejaven quedar, bé a l'illa o bé prop d'on viu el tertulià.

Segons sembla, en aquest cas, el col·laborador hauria optat per callar i no hauria volgut participar al programa per donar el seu punt de vista, en relació amb totes les dades que van apareixent amb comptagotes. Així tot, això tindria una explicació i Kiko Hernández ha estat l'encarregat d'explicar-ho.

El torero se sentiria a gust amb tot això i hauria decidit treure rèdit a les presumptes relliscades. Així, Hernández ha explicat que el tertulià estaria valorant respondre a aquest nou testimoni a través d'una exclusiva que es publicaria en una revista a canvi d'una suculenta quantitat de diners.

Serà interessant conèixer de nou l'opinió de la xicota del torero, just després que decidís donar-li una nova oportunitat, la mateixa que es podria tornar a enterbolir amb l'aparició d'aquesta noia i que atenció, no seria l'única que existiria.


Comentaris

envia el comentari