Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Jorge Javier Vázquez comença amb trampes a 'MYHYV': ja coneix un pretendent

El presentador ho va confessar quan parlava dels nois que el pretendran

Avui, Jorge Javier Vázquez ha iniciat un nou repte a 'Mediaset', el presentador de 'Sálvame' ha acceptat convertir-se en el nou 'tronista' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', convertint-se així en el protagonista de la primera trama gai del programa de Cuatro. Una innovació que es porta demanant per part de l'audiència i que, potser, després del tron exprés del català, es convertirà en una cosa habitual el fet de veure persones del mateix sexe acudint a trobar l'amor al programa que ara presenta Jesús Vázquez.

Aquest tron ha començat avui al migdia, però, ahir ja vam conèixer la identitat dels primers quatre nois que intentaran enamorar al popular presentador. De moment, Jorge no va voler mullar-se per cap d'ells, ja que per respecte a 'MYHYV', volia guardar-se aquestes valoracions per quan ja estigués concursant. No obstant això, va anar mostrant petits comentaris que ens fan indicar que alguns dels nois poden acabar robant-li el cor.

Però aquest no és el tema que ens ocupa ara. I és que, quan se li van mostrar els quatre nois a 'Sálvame', Jorge va admetre que tots encaixaven en el seu perfil i va anar més enllà: va voler recordar als seus companys i als espectadors que un d'ells ja havia estat al plató de 'Sálvame' treballant. El presentador no mentia, ja que, Francisco Pérez, exmíster Gai Espanya, va estar al plató, formant part d'un videoclip de Víctor Sandoval i, després, com a socorrista dels tertulians durant els programes estiuencs del format.

Davant aquestes declaracions, els tertulians de Vázquez es van sorprendre de la seva memòria i que recordés aquest noi que va estar al programa fa tant de temps. Però, per què Jorge té tan present a aquest jove ben plantat? Doncs a ell mateix se li va escapar en un 'lapsus'.

Jorge Javier va revelar que fa un temps que està parlant amb el míster a través d'Instagram. Una cosa que està totalment prohibida entre 'tronistes' i pretendents, ja que la direcció és molt rigorosa amb aquest assumpte, evitant per clàusula que passin coses fora de les càmeres i que puguin carregar-se l'essència del programa.

Quan el presentador va adonar-se del seu error, va intentar recular dient que ha estat parlant amb el noi, però de temes que no tenen res a veure amb l'amor i que per res es tracta d'un 'flirteig'. Així doncs, avui comença aquest tron i veurem si la direcció va captar aquesta dada i, el que és més important, si decideixen prendre mesures amb el 'tronista' i el pretendent. Això segur que també molesta molt a la resta de nois, que potser consideren que estan jugant en desavantatge.

Hi ha algú a 'Sálvame' que no vol que Jorge trobi l'amor

Jorge Javier es va mostrar molt expectant, ja que té moltes ganes de conèixer a aquests nois, però, no obstant això, hi ha un dels seus col·laboradors  que s'ha mostrat des del primer moment molt contrari al fet que el presentador ingressi al programa de l'amor. Aquest no és altre que Kiko Hernández, un dels grans amics de Jorge dins de 'Sálvame' i amb el qual comparteix molts moments de complicitat.

Quan es va anunciar el torn, Hernández va assegurar que tots aquests nois el que buscaven era fama i que trobar l'amor era només l'excusa per accedir a la televisió i començar a fer-se famosos. Tanmateix, Jorge va voler donar-los un vot de confiança als seus pretendents i va assegurar que a ell li vindria molt bé aquest tron, ja que les xarxes socials resulten molt complicades per trobar la seva mitja taronja. I és que, segons va confessar, moltes vegades esborra els missatges sense llegir-los per la gran quantitat de comentaris que rep, sobretot quan hi ha tardes mogudes al plató de Telecinco.