La reina Letícia i el que amagava sota el jersei: tot Espanya parla del seu braç

La reina segueix una dieta estricta i una rutina d'exercicis pautada per un entrenador personal. Des del Palau de La Zarzuela asseguren que llueix un cos tonificat perquè «és molt disciplinada amb les seves rutines esportives»

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia i el que amagava sota el jersei: tot Espanya parla del seu braç | Gtres

Aquest dimecres, 17 de febrer, la reina Letícia ha aconseguit sorprendre a tothom apareixent en un acte institucional amb un 'look' estiuenc tot i les baixes temperatures. Ara bé, el que més ha aconseguit cridar l'atenció no ha estat la seva roba, sinó el que amagava l'asturiana sota el jersei.

Felip VI i la seva dona han assistit a la presentació del conjunt de Beques de la Cooperació espanyola que atorga el Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, a través de l'Agència espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament i amb les que ajuden a canviar les vides de moltes persones.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'look' estiuenc de Letícia

Els monarques han arribat al Palau de Viana de Madrid, lloc on s'ha celebrat l'esdeveniment, al voltant de les 18:00 hores. Per a aquest esdeveniment, Letícia ha rescatat del seu armari una faldilla blau cel de llarg 'midi' amb cinturó incorporat d'Hugo Boss. Aquesta és una de les peces favorites de les 'royals' europees, ja que també l'han lluït Maria de Dinamarca i Sofia de Suècia.

Letícia ha decidit combinar la faldilla amb un top blau marí estil 'oversize'. A més, ha completat el 'look' amb uns talons de xarol de Margarit i una cartera de mà de Carolina Herrera.

La sorpresa que amagava la reina sota el jersei

Però, sense cap dubte, el que més ha aconseguit cridar l'atenció no ha estat el seu 'look', sinó el que amagava sota el jersei. Tot i les baixes temperatures, l'asturiana s'ha atrevit a lluir un 'look' estiuenc que li ha permès poder presumir de braços i cames musculades.

Letizia en la presentació del conjunt de Beques de la Cooperació espanyola mostrant el seu tonificat braç
El tonificat braç de la reina Letícia | GTRES

 

Una estricta rutina

Tothom sap que a la dona de Felip VI li agrada cuidar-se. Letícia segueix una pauta d'alimentació i una rutina de gimnàs.

«La reina realitza exercicis de bíceps amb manuelles, barra o TRX, un dia sí i un altre no. Ella sempre recomana, quan algú li pregunta, que facin fons de tríceps a la paret. No es necessita més que el pes del cos i una paret, és el seu exercici favorit», va explicar una amiga de Letícia a 'El Español' fa alguns anys.

Aquesta mateixa persona també va revelar que Letícia és una «addicta a la bicicleta estàtica». A l'asturiana li agrada entrenar amb aquest aparell mentre escolta música «per cremar moltes calories». Les manuelles i la bicicleta estàtica no són els únics exercicis que fa la reina per mantenir-se en forma. L'asturiana practica ioga, surt a córrer i manté una estricta rutina d'exercicis que li prepara un entrenador personal.

«És molt disciplinada amb les seves rutines esportives. És matinera, s'aixeca vora les 7:00 i sol aprofitar aquesta primera hora per fer una mica de carrera pels jardins de La Zarzuela», va explicar fa uns anys un empleat de la casa reial al mateix mitjà de comunicació.

«La reina té un entrenador personal que ve gairebé cada dia a la Zarzuela. Només falta quan les obligacions li ho impedeixen». «Entrenen al gimnàs particular de la família, diferent del nostre. Fa sessions de manuelles i exercicis de càrdio per tonificar, ha provat la boxa. Però està enganxada a una modalitat de ioga anomenada 'Iyengar'», afirmava l'empleat. Aquesta disciplina li està donant molt bons resultats i, a més, les seves filles segueixen el mateix camí. 

Les cames tonificades de Letizia en la presentació del conjunt de Beques de la Cooperació espanyola
Les tonificades cames de la reina Letícia | GTRES


Comentaris

envia el comentari