Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fresita, exconcursant de 'Gran Hermano'

Fresita destrossada el dia més important: Hi ha més de 2 milions d'euros en joc

Fresita ha hagut de canviar de plans a causa de la família paterna del seu xicot

Els aficionats a 'Gran Hermano' segurament recordaran qui és la concursant catalana Nuria Yáñez, més coneguda pel nom de 'Fresita'. Amb aquest nom va ingressar a la popular casa de Guadalix de la Sierra durant la cinquena edició d'aquest famós 'reality'.

Allà, no va passar pas desapercebuda. Va convertir el color rosa en la seva marca identitària i, a més, el seu encontre amb una vaca es va fer viral. En efecte, molts recordaran el famós «Aiiiida» de la guanyadora de 'GH 5' mentre una vaca accedia a la sala on es trobava ella. 

Aquest cop, la notícia que gira entorn d'ella no té a veure amb vaques. Més aviat, té relació amb la seva vida sentimental. I és que Fresita ja tenia a punt el seu casament: el vestit, la data, l'església, el convit... realment la seva parella i ella havien pensat en tot. No obstant això, ha sorgit un inesperat problema que ha fet que els seus plans de casament hagin d'esperar encara més. 

De fet, no és la primera vegada que el seu casament s'esguerra. Fa uns anys, quan sortia amb Nico, un exconcursant de 'Gran Hermano', també hi va haver un malentès que va destrossar els seus plans de casament. 

Resulta que la catalana estava molt enamorada de Nico, i a causa d'això, va arribar a la conclusió que la seva relació faria aquest pas. Fins i tot van demanar «pressupost de 200 convidats a un restaurant». Arran d'això, es va estendre el rumor que la parella ben aviat passaria per l'altar. No obstant això, un temps més tard va aparèixer Nico per desmentir el rumor. Havia estat l'amo del local qui havia decidit ensenyar-los el local, els preus i la carta, però ell mai havia tingut intenció de casar-se amb Fresita.

Fresita va conquistar l'audiència de 'GH 5'
Un problema d'herència cancel·la el casament de Fresita. | GTRES

Així doncs, Fresita es va quedar amb un pam de nas. Ara, el seu casament s'ha de tornar a cancel·lar, però per motius diferents dels de fa anys. Segons ha explicat, és culpa de la família del pare del seu xicot. Sembla que el jove havia de rebre una herència de dos milions i mig d'euros després de la mort del seu pare. Però, suposadament, el pare l'hauria desheretat verbalment i això seria un problema per aconseguir cobrar l'herència. 

«Hem d'anar a judici amb la seva família, això és molt desagradable, no podrem tenir el casament 'flower power' que havíem planejat», confessava Fresita. Així, doncs, haurà d'esperar que aquest problema se solucioni per poder casar-se per fi.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!