Primer pla de Rafa Nadal.

Xisca Perelló i Rafa Nadal prenen la decisió menys esperada després del nadó

Xisca Perelló i Rafa Nadal emprenen un negoci milionari

Rafa Nadal i Xisca Perelló no poden estar més feliços després del naixement del seu primer fill. Tot i que el tennista no passa pel seu millor moment professionalment parlant, ja que ha tornat a lesionar-se, la seva vida personal li va d'allò més bé.

I és que juntament amb la seva dona han llançat una sèrie de perfums de l'autor 'Henry Jacques', una marca d'alta gamma els productes de la qual es revaloren fins als 1.000 euros.

Però, per què un perfum? Segons explicava el mateix Nadal, després de passar-se hores entrenant, el que li agrada és passar una bona estona a la dutxa i fer bona olor.

Foto de Rafa Nadal.
Rafa Nadal confessa com de dur ha estat separar-se del seu fill. | GTRES

«He fet esport pràcticament cada dia de la meva vida i, després de dutxar-me, necessito perfum per recuperar-me, per sentir-me net i fresc», assegurava.

Precisament per això s'animava a col·laborar amb aquesta col·lecció que consta de tres aromes i només es pot aconseguir a les botigues 'Henry Jacques'.

És un negoci que també li proporcionarà importants ingressos econòmics, ja que no és apte per a totes les butxaques.

Després de l'última lesió que va patir el tennista a la segona ronda de l''Open' d'Austràlia i que el mantindrà allunyat de les pistes entre 6 i 8 setmanes, molts s'atreveixen a especular sobre el final de la seva carrera.

«M'he fer proves mèdiques després de la derrota d'ahir. La ressonància magnètica mostra una lesió de grau 2 al psoes Ilíac de la cama esquerra», informava el mateix Nadal molt decebut.

Rafa Nadal i Xisca Perelló aposten per un nou negoci milionari

«Ara toca repòs esportiu i fisioteràpia antiinflamatòria. Temps normal de recuperació, de 6 a 8 setmanes», compartia amb els seus seguidors.

De moment, el mateix Toni Nadal, oncle de Rafa, es nega a acceptar aquesta trista realitat. I és que té clar que al seu nebot encara li queda recórrer molt de camí al món del tennis.

«Una altra cosa és el que diguin els metges o que ell tingui més dolors del que toca», opinava sobre això. «El moment continua sent bo».

Així, no té dubtes que «si està en condicions, continuarà». De fet, Toni encara confia que tingui opcions al 'Roland Garros' i «després de París, ja ho veurem».

Imatge de Rafa Nadal amb el seu fill
Foto de Rafa Nadal amb el seu fill als braços i Xisca Perelló al darrere | TWITTER (@29_AURORA)

«El que li queda és continuar fent el que li agrada i continuar lluitant, que és al que s'ha acostumat des de ben petit», assegura.

«També haurà d'intentar aconseguir els títols que puguin venir, però coneixent la seva carrera, faci el que faci, ha estat una gran carrera. Ara li queda fer aquest últim esforç per tirar endavant, com ha estat fent des de fa molt de temps».

Amb 36 anys i havent-se convertit en pare per primera vegada, no hi ha dubte que les prioritats de Rafa Nadal han canviat.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz a la pista
Rafa Nadal i Carlos Alcaraz son els dos grans representants espanyols del tennis | GTRES

De fet, ell mateix reconeixia que cada cop li costa més estar tant de temps lluny de casa.«Ser pare m'ha canviat, com a tothom, és una de les coses més boniques de la vida i estic molt feliç», reconeixia en una entrevista.

«Agraït per tenir la meva família aquí a Austràlia i per poder continuar jugant al tennis. Estaré molt de temps viatjant i fora de casa i agraeixo tenir-los aquí», deia en referència a Xisca i al seu nadó.

«Sempre he estat molt emocionat per jugar tots els tornejos. El meu enfocament de la competició no està canviant gaire per ser pare», se sincerava.

«Honestament, podem generar una bonica història, però no és el cas. Estic gaudint de la vida tenint un nou membre a la família».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp