Imatge d'Ana Obregón

Un familiar d'Ana Obregón decideix explicar la veritat sobre ella

L'excunyada d'Ana Obregón ha trencat el silenci

Paloma Lago, qui va ser cunyada d'Ana Obregón, ha decidit trencar el silenci i apareixia a la televisió aquest cap de setmana per parlar sobre la seva relació amb l'actriu.

Lago va estar casada durant deu anys amb Javier, el germà petit de la protagonista d''Ana y los siete'. A més a més, s'ha convertit en un gran suport per a Anita en els pitjors moments de la seva vida, sobretot després de perdre el seu fill Aless Lequio.

Per aquest motiu, Paloma té molt clar que la seva excunyada es troba en un moment molt delicat després d'haver perdut també als seus pares.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Foto d'Ana Obregón a la presentació de la Fundació Aless Lequio.
Ana Obregón està en un moment molt delicat| GTRES

«I necessita tot el suport de la gent que l'estima», assenyalava sobre això. Segons Paloma, l'última trobada que totes dues van tenir es remunta al funeral del pare de l'actriu, Antonio, a qui guardava un afecte especial.

«L'última vegada que la vaig veure i vaig parlar amb ella va ser al funeral del pare d'Ana», explicava. «I a més, si es pot dir que alguna cosa t'encanta una situació així és que va ser un moment en què tots vam estar molt units», deia.

Segons Paloma Lago, «les persones veteranes, la gent gran, per a mi, tenen un mèrit impressionant d'unir tothom al seu voltant i absorbir la nostra energia», deia sobre qui va ser el seu sogre.

«Però allò que ens donen ells és impressionant», assegurava abans d'assenyalar que «Antonio ha estat un exemple en això, el seu cor ha estat molt fort, ja que ens ha estimat molt a tots». Actualment, Ana Obregón està completament bolcada amb la Fundació en honor al seu fill Aless Lequio.

Ana Obregón, completament bolcada amb la fundació del seu fill

«Avui és el dia mundial contra el càncer», informava les seves xarxes socials. «Ahir vam presentar la fundació del meu fill que té per objectiu finançar la investigació del càncer en joves i nens», prosseguia.

«Va ser un dia molt emotiu, de sentiments trobats. D'una banda, la felicitat d'haver aconseguit un dels somnis del meu fill i de l'altra l'infinit dolor de la seva absència», se sincerava.

«La investigació salva vides. El govern no dona ni un euro per a la investigació», lamentava. «Una de cada tres persones tindrà càncer. El meu únic objectiu és que ningú visqui l'infern de perdre un ésser estimat pel càncer», assegurava entre llàgrimes.

Foto de César Vidal, Nacho Ansorena, Ana Obregón i un amic d'Aless Lequio a la presentació de la Fundació Aless Lequio.
Ana Obregón té clar que el seu objectiu és que ningú perdi un ésser estimat per càncer | Europa Press

Tot i això, Alessandro Lequio no va poder estar present en un dels dies més importants, el de la presentació del projecte. No obstant això, el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' no dubtava a explicar-ne el motiu, i és que estava molt malalt.

«Estava ranquejant. Tenia 39 de febre i vaig considerar necessari i prudent quedar-me a casa. Pensava que era covid, però al final va ser un simple tràngol, però estava catatònic», explicava Lequio.

Molt emocionat, el pare d'Aless Lequio confessava que encara no se sent amb prou forces per parlar del seu fill en públic, perquè li fa massa mal.

Foto d'Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Ana Obregón, decidida a honorar la memòria d'Álex Lequio | CatalunyaDiari

«Jo no sé parlar del meu fill i no ho faré. Per això hi ha l'Ana que ho fa de meravella», declarava. «Cadascú és com és. La meva bandera sempre ha estat el silenci i seguirà sent el silenci. L'Ana és molt més valenta que jo, i ja està», va explicar.

Mentre que, per part seva, l'actriu no dubtava a recordar-li que ha de «ser fort per ajudar els altres en nom d'Aless». «El més important és que la fundació del nostre fill és el seu somni complert. Ajudar i salvar vides», assenyalava l'actriu.