Jorge Javier Vázquez

El català Jorge Javier Vázquez ja té un pla davant l'imminent acomiadament

El futur del presentador de Badalona s'aguanta per un fil

Jorge Javier Vázquez, el presentador de Badalona, és conscient que ja li queda molt poc a Telecinco, encara que ell mateix reconeix que no l'afecta gaire.

Tot i que 'Sálvame' ha fet front a una gran quantitat de canvis, el català sap que, des que se'n va anar Paolo Vasile, el tenen al punt de mira. De fet, l'única cosa que limitaria el nou president de Mediaset, Borja Prado, a l'hora d'acomiadar-lo, és que Vasile deixava lligat Vázquez amb un bon contracte. Tot i això, té molt clar que les idees del de Badalona no encaixen amb la imatge que pretenen enviar des de Telecinco.

El català comença a adonar-se que el seu futur professional és a una altra banda. I indica que li encanta no saber què passarà amb Telecinco, perquè als seus «52 anys no em preocupa el dia demà, em preocupa avui».

El presentador de Badalona té clar que no s'hauria imaginat mai on estaria fa deu anys i tot el que està vivint. I que amb tot «l'enrenou que s'ha format aquests mesos al seu voltant, la seva mentalitat hauria estat una altra i hagués dit "mare meva, què em ve a sobre, què faré…"».

Foto de Jorge Javier Vázquez i Adela González a 'Sálvame'.
El català i Adela González presentant 'Sálvame'. | Mediaset

Vázquez tampoc dubta a opinar sobre el futur que espera a la cadena que l'ha portat a la fama. Per a ell, «Telecincocontinua exercint una cosa fonamental: l'acompanyament, asseure's davant d'un aparell i posar un programa que t'acompanya amb coses absurdes, em sembla necessari». És a dir, que enmig de tant de drama, el presentador veu necessària una mica de xafarderia i diversió que distregui la gent.

Jorge Javier Vázquez assumeix la veritat sobre el seu futur a Telecinco

«D'una banda, ventilem tot allò que ens passa de cara al públic», argumentava. I en referència als detractors que demanen l'apagada del format, assegurava que «és el programa que més operacions a cor obert ha resistit i hi continua». Per tant, té clar que 'Sálvame' resistirà aquesta a nova crisi que amenaça d'enfonsar-los des de fa temps.

D'aquesta manera, respecte als grans canvis que han de venir, el català insisteix que la televisió tots aquests anys ha anat «uniformant-nos amb la realitat». Assegura que «quan veig la televisió, m'agrada veure bogeries». Per això, li agradaria que «tot fos menys aferrat a la realitat».

Jorge Javier parlant per telèfon amb Tamara Falcó
El presentador de Badalona té clar el futur de 'Sálvame'. | Telecinco

I mentre el seu futur professional continua en l'aire, el presentador de Badalona també ha d'atendre altres fronts oberts. Per exemple, ara Antonio David i Marta Riesco li han declarat la guerra obertament i amenacen de demandar-lo.

«Marta té molt bons assessors legals. Jo li puc donar un consell, però ella no es deixa aconsellar i fa el que vol i això és absolutament respectable. Sé que està assessorada per un bon equip legal i et puc dir que seràs demandat per assetjament laboral, perquè et quedi clar. Té minutat tot el que has dit sobre ella. El que has estat fent amb ella un any. El que estàs fent amb ella és assetjament laboral», li advertia Antonio David.

El pare de Rocío Flores considera «inacceptable i incomprensible» el patiment la seva xicota durant aquests últims mesos «per part d'un mitjà de comunicació que abandera causes segons els interessa en el seu negoci». D'aquesta manera, estan totalment disposats a deixar-los en evidència i enfonsar-los públicament.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp