«Que el càncer se't mengi»: Cristina Pedroche revela el mal moment que travessa

La presentadora ha dit prou i ha decidit prendre accions legals

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Cristina Pedroche esclata contra els insults que rep a les xarxes socials | GTRES

Cristina Pedroche és un personatge públic que sempre està en el punt de mira i genera polèmica a les xarxes socials. La presentadora d'Antena 3 és una persona molt activa a la xarxa, on comparteix la seva vida privada amb tots els seus seguidors. Twitter, Tik tok i, especialment Instagram, són les xarxes socials on Cristina Pedroche acumula gairebé tres milions de seguidors.

Cristina Pedroche aprofita les seves xarxes socials per compartir la seva rutina diària, com els exercicis que practica per mantenir-se en forma i la bonica història d'amor que viu amb el cuiner Dabiz Muñoz. També triomfa amb balls i els 'challenges', que es fan virals a les xarxes socials.

En qualsevol cas, és cert que el 'feed' d'Instagram de Cristina Pedroche desborda alegria i felicitat. La presentadora sempre es mostra positiva i ofereix el seu millor somriure a tots els seus seguidors.


Cristina Pedroche explica el drama personal que pateix a les xarxes socials

No obstant això, no tot és felicitat en la vida de Cristina Pedroche. Ara, la presentadora ha utilitzat el seu perfil d'Instagram per revelar el drama personal que pateix cada dia a les xarxes socials. Així com la presentadora té molts fans, també és objecte d'infinitat de crítiques i fins i tot insults per part de molts usuaris. 

Cristina Pedroche té tota una legió de seguidors que critiquen les seves intervencions públiques, especialment l'aparició de Cap d'Any, que acapara totes les mirades durant les Campanades d'Antena 3.

Però més enllà d'aquesta cita especial i esporàdica, els 'haters' de Pedroche aprofiten qualsevol moment per criticar a la presentadora. De fet, ha estat molt criticada per haver-se fotografiat despullada a la neu i per participar al programa 'Mask Singer'. 

Malgrat les crítiques, Cristina Pedroche ha decidit romandre aliena i continuar amb la seva vida sense donar importància a tots els comentaris negatius. Ara bé, no està disposada a tolerar els greus insults que rep per part d'alguns usuaris, que fins i tot constitueixen un greu delicte contra l'honor i la dignitat.

Diu prou i denúncia els insults 

Per aquesta raó, Cristina Pedroche ha dit prou i ha utilitzat les seves xarxes socials per denunciar les greus agressions verbals que està rebent per part d'un compte anònim d'Instagram. A través de dues 'stories', la vallecana ha mostrat captures de pantalla en què es poden llegir alguns dels insults que està rebent. 

«Travelo» i «puta» són alguns dels insults que ha rebut la presentadora i fins i tot ha hagut de llegir com li desitgen la mort. «De menjar terra a menjar polles, quin canvi, roja de merda» o «filla de puta, que el càncer se't mengi».

La presentadora d'Antena 3, molt molesta i indignada, ha volgut deixar clar que aquestes paraules fan mal i ha decidit prendre accions legals contra aquells comentaris que atemptin contra els seus drets.

«Us dic que ja està bé. Que aguanti tot això no vol dir que no faci mal. A partir d'ara, no només restringiré els comentaris d'odi, sinó que també denunciaré. Crec que és l'única manera que tenim perquè això, d'una vegada per totes, acabi», ha manifestat la col·laboradora de 'Zapeando'.


Comentaris

envia el comentari