Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Otero

Candela, filla de Julia Otero, descobreix l'altre gran amor de la seva vida

Julia Otero ha tingut molts amors al llarg de la seva vida

Julia Otero sempre ha valorat molt la seva vida privada. Poques vegades s'ha obert per revelar les seves intimitats. I és que molts dels seus romanços es mantenen avui encara en secret.

Tot i això, sí que és cert que hi ha hagut alguns que han transcendit. En aquest sentit, cal esmentar el gran amor de la seva vida, Josep Martínez. Fa més de dues dècades que estan junts i només s'han deixat veure poques vegades, com en la cerimònia dels Premis 'Ondas' o els 'Planeta'.

Però, hi ha coses que van més enllà d'una càmera. Sempre que han aparegut plegats, ho han fet de la mà, compartint aquesta simplicitat tan típica d'un amor sincer. Així, es pot dir que ell ha estat la seva gran història més romàntica, com hem viscut molts.

En una vida hi caben molts amors

Josep Martínez és cap d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i membre del Consell d'Administració de l´asseguradora mèdica 'Assistència Sanitària'. No cal dir que el metge ha estat un pilar fonamental durant la malaltia de Julia Otero.

També ho ha estat Candela, la seva filla de 25 anys, que ha decidit també fer els seus primers passos professionals al món on la seva mare treballa. Per ella, la seva mare és «una persona molt afectuosa i tolerant. Un referent quant a llibertat, a feminisme...»

Imatge de Julia Otero.
La parella sempre ha estat molt unida i així ho han volgut demostrar sempre en públic | GTRES

Però, Josep no ha estat l'únic amor de la comunicadora. Anteriorment va estar casada amb el també periodista, Ramon Pellicer. Aquest va ser l'editor i presentador dels informatius de cap de setmana per a TV3.

El matrimoni va durar sis anys, del 1987 fins al 1993. No obstant això, la ruptura va ser molt amistosa, tant que ell és el padrí de la seva filla.

«Tinc la gran sort de portar-me bé amb tots els homes amb qui he tingut alguna cosa a veure. Mai m'he sentit abandonada ni m'han tractat malament», va declarar Julia Otero per a la revista XL Semanal.

En aquesta entrevista també va manifestar com ho fa perquè la seva vida segueixi sent un misteri i no transcendeixin grans notícies sobre ella. «Sent fastigosament coherent i no fent cap concessió a l'hora de divulgar absolutament res.»

«La meva vida ha estat molt ben guardada»

De fet, en una trobada amb Jordi Évole, ell li va preguntar  quants amors han passat per la vida. «Tres o quatre», responia amb un somriure. També va confirmar que havia tingut un idil·li amb una persona molt més coneguda que ella.

«La meva vida ha estat molt ben guardada. Com t'agradaria saber-ho, eh?», deia al català. «Ja ho sé, però no ho diré perquè veig que no ho vols dir i em sembla molt bé que no vulguis parlar de la teva vida privada», contestava per a sorpresa de tots.

Va ser llavors quan li va escriure en un paper les inicials per verificar que sabia de qui es tractava. I així va ser «ah, sí!», deia incrèdula la presentadora.

Després d'haver estat apartada professionalment i de prendre's un descans per la malaltia que patia, ara torna amb més força que mai. TVE l'ha fitxat per presentar el programa El día que... , un espai on repassarà la història del nostre país a partir de moments icònics a la televisió.

Aquesta seria l'esperada tornada de la gallega a la televisió pública després de deu anys. El programa serà produït per PRISA Media i LaCoproductora, i ha tingut  5,5 milions d'euros de pressupost.