URGENT

🚑 Espanya registra més de 12.200 nous casos de Covid-19 i 114 nous morts aquest divendres

El canvi inesperat d'Adara: de plorar per Gianmarco a llançar-li una polèmica indirecta

La parella va anunciar la seva ruptura poc abans de complir dos mesos de relació

Adara i Gianmarco durant un retrobament a 'El tiempo de descuento'
El canvi inesperat d'Adara: de plorar per Gianmarco a llançar-li una polèmica indirecta | TELECINCO

La ruptura entre Adara Molinero i Gianmarco Onestini ha agafat per sorpresa a molts. Poc abans de complir dos mesos com a parella oficial, els joves anunciaven la notícia i Gianmarco decidia marxar cap a Itàlia, no sense abans fer públic que havia enxampat a Adara enviant-se missatges amb un altre noi.

Ahir, 'Sálvame' mostrava un vídeo on es podia llegir aquest intercanvi de paraules entre la guanyadora de 'GH VIP' i Rodrigo Fuertes, un exconcursant de 'Gran Hermano 17' que va compartir l'experiència de viure a la casa de Guadalix de la Sierra amb la ja exparella de Gianmarco

Adara envia una indirecta a Gianmarco

Amb tot, la fugida de l'italià es va produir en unes circumstàncies força atípiques, ja que tant Espanya com Itàlia han decretat el confinament dels seus ciutadans per la crisi del coronavirus.

El fet és que, poc després que saltés la bomba que ha precipitat els últims esdeveniments, Adara ha decidit publicar una fotografia a xarxes socials amb un missatge molt directe, que és possible que ofengui a Gianmarco

Així les coses, la madrilenya ha compartit una publicació a Instagram on apareix ella, estirada al llit, i que ha complementat amb les següents paraules: «Tan sols temps per a mi». La indirecta és força clara i, a més, Adara sembla feliç, i es mostra encantada de viure sola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just time for me

Una publicación compartida de ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Canvi d'actitud radical d'Adara

Aquesta actitud de la concursant de 'Gran Hermano VIP' és radicalment diferent de la mantinguda fins fa poc, ja que ahir mateix Adara es trencava i confessava que no entenia la situació. 

A més, reconeixia que l'italià ja pensava a tornar a Itàlia abans que tot esclatés, però que no li havia dit el motiu. Per tot això, molts seguidors s'han sorprès davant aquest canvi que ha mostrat la madrilenya. 


Comentaris

envia el comentari