A la llum els missatges que han provocat la ruptura entre Adara i Gianmarco

El programa 'Sálvame' ha fet públiques les paraules que intertercanviaven la guanyadora de 'GH VIP' i un exconcursant de 'GH 17'

Adara i Gianmarco durant la final de 'El tiempo del descuento' el 16 de febrer de 2020
A la llum els missatges que han provocat la ruptura entre Adara i Gianmarco | Catalunya Diari

Aquest divendres es feia públic que una de les parelles de l'univers Telecinco que més contingut ha donat durant els últims mesos havia posat punt final a la seva relació. Contra tot pronòstic, Adara Molinero i Gianmarco Onestini soltaven una bomba que deixava ben abatuts els seus fans, després de gairebé dos mesos des que decidissin unir els seus camins. 

Adara i Rodrigo intercanviaven missatges 

Des d'aleshores, han sorgit tota classe de rumors i especulacions sobre com havia anat la cosa, perquè el mateix Gianmarco va explicar que havien «sortit missatges d'Adara lligant amb un altre noi» però no en va voler revelar la identitat.

I, malgrat que en un primer moment el focus d'atenció va caure sobre Julián, un dels participants de 'La isla de las tentaciones', el cert és que ara ha sortit a la llum el nom de l'autèntic responsable de la ruptura, que no seria altre que Rodrigo, excompany d'Adara a 'Gran Hermano 17'.

Tot apunta, doncs, que Adara i Rodri han començat a recuperar la bona relació que tenien durant les primeres setmanes del concurs que van compartir. 

Gianmarco, acusat de fer un muntatge

En aquest sentit, durant la tarda d'ahir el programa 'Sálvame' va fer públics els missatges que intercanviaven Adara i Rodrigo. Però no només això, sinó que també li han ensenyat a Gianmarco, el qual està actualment a Itàlia perquè, després de descobrir l'intercanvi de missatges, va decidir fugir sense ni tan sols parlar amb la que fos la seva parella.

De fet, la seva decisió no ha estat exempta de polèmica, i molts han acusat l'italià de fer un muntatge i d'haver aprofitat l'oportunitat per trencar amb Adara ara que ja no podia treure més rèdit econòmic de la relació

«En una setmana podria enamorar-te»

Pel que fa als missatges intercanviats entre Adara i Rodrigo, en destaquen alguns com el que ell assegura que en tan sols una setmana podria enamorar-la, o un en el que els dos joves parlen sobre la possibilitat de quedar per veure junts les gales de 'Supervivientes'

Així les coses, encara que Adara i Rodrigo asseguren que tan sols són amics, i que no hi havia segones intencions, el cert és que el contingut dels missatges —on també es poden llegir elogis i comentaris de flirteig— deixen a l'aire la possibilitat que entre els dos exconcursants hi hagi més que una simple amistat. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari