El sorprenent cost dels estudis de Shakira en una universitat americana

La cantant colombiana s'ha inscrit en un curs de Filosofia Antiga

Shakira i Carlos vives
La cantant colombiana Shakira | CatalunyaDiari.cat

La cantant colombiana Shakira, de 43 anys, gaudeix d'una envejable vida al costat de la seva parella, Gerard Piqué, i els seus fills. És coneguda mundialment, amb el que això comporta. Fa poc menys de dos mesos va actuar a la final de la Super Bowl i va aprofitar l'ocasió per anunciar que l'any 2021 tornarà als escenaris amb una gira mundial. Tanmateix, no tot en aquesta vida és treballar. Així, Shakira ha decidit invertir part del seu temps en lliure en estudiar a distància.

El passat divendres, 27 de març, Piqué va gravar-la mentre estudiava i va compartir el vídeo a les xarxes. «Estudiant Filosofia. Setciències!», escrivia el central blaugrana. L'artista va fer-se ressò del vídeo i va contestar: «He començat un curs de Filosofia Antiga a la Universitat de Pennsilvània per fer productiu el meu confinament. He de ser capaç de pensar en més que en la Patrulla Canina», va comentar fent broma Shakira.

El preu del curs

La cantant, cansada de veure dibuixos animats tot el dia, ha pres una molt bona decisió i ha optat per estudiar un curs en una de les universitats amb més prestigi del món. Ara bé, quant paga? Malgrat el reconeixement de la institució estatunidenca, el preu del curs és apte per totes les butxaques. Per a Shakira qualsevol preu seria assequible, cal dir-ho. El cert és que el preu del curs és de 44 euros per a aquells alumnes que vulguin rebre un certificat oficial de realització en finalitzar-lo, però és totalment gratuït. La pàgina només demana dades caràcter personal i professional als interessats.

Les classes les imparteix Susan Sauvé Meyer, catedràtica de filosofia. El programa consta de diversos tests i assajos, i està dividit en diverses etapes de manera que l'alumne va avançant fins a assolir un coneixement per entendre la Filosofia Antiga. El nou reggaeton de Shakira, però, s'endinsarà dins l'escola aristotèlica o serà més aviat de la presocràtica?


Comentaris

envia el comentari