La 'influencer' Jessica Goicoechea, agredida per la seva parella durant el confinament a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home el passat divendres

La 'influencer' catalana Jessica Goicochea i la seva parella, el model River Viiperi
La parella presumia de la seva relació a través de les xarxes | Instagram

El confinament a tot l’estat està fent que moltes parelles hagin de conviure més temps junts del qual estan acostumats. Molts d’elles- en la seva majoria dones- estan convivint amb el seu agressor i no tenen escapatòria En aquest cas ha estat la famosa model e ‘influencer’ catalana Jessica Goicoechea. La barcelonina ha estat víctima d’una brutal pallissa del seu també conegut xicot, el model balear River Viiperi.

La seva parella ja ha estat detinguda 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat divendres al model de 28 anys al seu domicili de l’Eixample de la ciutat comtal després que Goicoechea l’identifiqués com l’autor de l’agressió. La convivència estava atemorint la model, ja que estaven passant el confinament junts a la seva casa de Barcelona. L'endemà de la detenció, el jove va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia de violència de gènere va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

River Viiperi és un famós model que va saltar a la fama després de la seva relació de dos anys amb Paris Hilton. El jove ha estat la imatge de conegudes marques internacionals, i actualment treballava també a mànager de la seva parella.

Els seguidors de la parella han quedat sorpresos amb aquesta notícia, ja que els joves presumien de la seva idíl·lica relació a través de les xarxes. La mateixa Goicoechea ha afirmat diverses vegades que Viiperi era l’home de la seva vida, i ha compartit el seu amor als seus milions de seguidors en reiterades ocasions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my happy place! • DREAM • Good times & tan lines. #Staycation

Una publicación compartida de RIVER VIIPERI (@riverviiperi) el

Després d’aquesta nova tragèdia masclista, cal recordar que el Ministeri d’Igualtat ha habilitat diverses maneres de comunicar-se de forma discreta si s’està convivint durant el confinament amb el seu agressor o si s’està vivint una situació de maltractament i no es volen registrar les converses.


Comentaris

envia el comentari