L'àvia de Fonsi Nieto, Teresa Roldán, mor als 102 anys

El nebot d'Ángel Nieto ha publicat un emotiu text a Instagram

Fonsi Nieto  ha rebut un cop molt dur aquest cap de setmana. Teresa Roldán, la seva àvia i mare del campió del món del motociclisme Ángel Nieto ha mort aquest diumenge 29 de març als 102 anys. Teresa ha estat un pilar clau per a tota la família Nieto, a més d'un gran suport per a Fonsi, qui s'ha volgut acomiadar d'ella a través del seu compte d'Instagram amb aquest emotiu missatge i un recull de fotografies acompanyant el text.

Fonsi ha dedicat aquest post a la seva àvia Teresa: «Bon viatge, àvia. Aquesta nit ha marxat una part de la meva vida, de la meva infantesa, de mi ... Tu em vas ensenyar a no rendir-me mai i a posar-te el món per 'montera'[sic]. Mai en la meva vida em creuaré amb ningú amb la teva energia  i el teu somriure, ets la que millor cuinava de tot el món i sobretot per l'afecte amb què ho feies pels teus, tu vas treure a aquesta família del no-res i som les persones que som gràcies a tu».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUEN VIAJE ABUELA... esta noche se ha ido una parte de mi vida, de mi infancia, de mí.... tú me enseñaste a no rendirme nunca y a ponerte el mundo por montera. Jamás en mi vida me cruzaré con nadie con tu energía y tu sonrisa, eres la que mejor cocinaba del mundo entero y sobre todo por el cariño con el que lo hacías por los tuyos, tu sacaste a esta familia de la nada y somos las personas que somos gracias a ti!!! No puedo expresar con palabras lo que siento!!! Pero como yo creo que a ti te hubiera gustado te vamos a recordar con alegria y una sonrisa que sacaremos de donde podamos, 102 años y a punto de los 103, nos diste una lección de vida y de coraje... QUIERO DECIR QUE MI ABUELA TERESA TENÍA 2 COJONES y por fin te vas a reunir con el abuelo Ángel y tu hijo Angelito... SIEMPRE EN NUESTROS CORAZONES #cuidemosanuestrosmayores

Una publicación compartida de FONSI NIETO ?? (@fonsinieto10) el

Una lliço de vida

«No puc expressar amb paraules el que sento! Però com jo crec que a tu t'hagués agradat et recordarem amb alegria i un somriure que traurem d'on puguem, 102 anys i a punt dels 103, ens vas donar una lliçó de vida i de coratge... Vull dir que la meva àvia tenia dos collons i per fi et reuneixes amb l'avi Àngel i el teu fill Angelito... Sempre als nostres cors», finalitzava Fonsi.

Al seu torn, Fonsi ha pujat al seu compte d'Instagram un vídeo en el qual la seva àvia Teresa passeja amb el seu fill Ángel Nieto dins d'una entrevista que li van fer a 'TVE' en un programa que homenatjava al campió de motociclisme espanyol. Fonsi, emocionat, escrivia això: «Se'm trenca el cor amb aquest vídeo. Fins a sempre, àvia. Bon viatge, ja pots estar al cel amb avi i oncle Angelito .