L'exmarit de Letícia, de celebració en ple confinament

Alonso Guerrero s'ha casat fins a 3 vegades

La reina Letícia i el seu exmarit Alonso Guerrero en un fotomuntatge d'arxiu
L'exmarit de la reina Letícia celebra avui el primer aniversari amb la seva dona actual | CEDIDA

Alonso Guerrero, l’exmarit de la reina Letícia, està de celebració. I és que qui va mantenir un breu matrimoni amb la reina actual durant el 1998, va decidir passar dues vegades més per l’altar en posteriors ocasions, sumant en el seu currículum amorós fins a 3 casaments.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El seu segon matrimoni el va celebrar amb María del Carmen Astero de qui finalment també es va acabar divorciant. El destí però, li presentava una sorpresa, retrobant-se amb un amor de joventut, Maria Dolores Corrales, amb qui va acabar començant una nova relació, que va sellar passant per l’altar ara fa un any.

Alonso Guerrero celebra el seu primer aniversari de casat

Tot just fa un any de fet. El 30 de març de 2019, la parella va casar-se en una cerimònia íntima a Granja de Torrehermosa, Badajoz. Només 25 convidats van poder gaudir de l’enllaç, en un intent dels nuvis que el seu casament no transcendís a l’esfera mediàtica. Tot i això no ho van aconseguir, ja que els mitjans se’n van assabentar i la parella finalment va ser fotografiada i publicades les fotos a les revistes del cor.

Ahir precisament, es complia 1 any d’aquella celebració, i si bé no van tenir el moment d’intimitat esperat que tant desitjaven el dia del seu casament, de ben segur que la parella haurà aprofitat la seva situació de quarantena per celebrar el seu primer aniversari de boda tal com ells desitjaven, en la més absoluta intimitat.

 

Comentaris

envia el comentari