Dani Rovira en una imagen subia a su cuenta de Instagram.

L'increïble canvi físic de Dani Rovira després recuperar-se del càncer

El conegut actor ha pujat una imatge a les seves xarxes socials

Fa menys d'un any, i en plena pandèmia per coronavirus a Espanya, Dani Rovira anunciava que patia càncer a través de les seves xarxes socials, causant una gran commoció en el món de l'art i de la cultura. Al llarg d'aquests mesos hem pogut veure com l'actor anava evolucionant fins al punt que fa un parell de mesos anunciava que la seva batalla contra aquesta malaltia per fi havia acabat.

Dani Rovira, recuperat

No obstant això, Dani Rovira ha deixat una lliçó que quedarà per a la història. Malgrat mostrar-se sempre positiu, l'andalús no ha tingut problema a ensenyar la seva evolució a mesura que anava avançant el tractament. Tant és així, que en les seves últimes fotografies l'hem pogut veure molt més prim del que és habitual i sense cabell. Malgrat tot el que li ha passat en els últims mesos, l'actor no ha dubtat a anar reprenent, a poc a poc, la seva vida normal i és habitual veure'l fer exercici per estar en plena forma, cosa que també ha volgut compartir amb els seus seguidors. «I la ràbia va sortir espantada. Ningú no va sortir danyat. Jo vaig fer les paus amb mi mateix i el sac es va sentir menys sol», sentenciava l'andalús en una de les últimes publicacions, on apareix fent boxa.

En aquesta publicació es pot veure el gran avenç que ha experimentat el malagueny. Rovira ha tornat al seu pes normal i fins i tot presumeix de músculs entre sacs de boxa, una gran transformació física que sens dubte es deu a la constància per tornar a la normalitat com més aviat millor. A més de reprendre l'esport, Dani Rovira també ha tornat a la feina i ara mateix es troba realitzant l'obra solidària 'Odio', on demostra estar molt compromès amb els temes socials, especialment els que es refereixen a la protecció dels animals.

Sens dubte, en els últims mesos, Dani Rovira ha estat exemple de lluita, enteresa i positivitat. Lluny de lamentar-se, l'actor «ho ha portat tot super bé», segons ha declarat la pròpia Clara Lago, parella de l'actor, en una entrevista recent.