El canvi físic de Rocío Flores deixa bocabadat el seu germà, David Flores Carrasco

La filla de Rocío Carrasco ha aconseguit el seu propòsit i ha perdut més de setze quilos

Rocío Flores i el seu germà David Flores
David Flores està fascinat amb la nova imatge de la seva germana Rocío | Instagram

David Flores Carrasco, el fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, no dona l'abast amb tantes sorpreses. En un cas, negatives, com són les informacions de les infidelitats del seu pare. I, en un altre cas, positives, com l'espectacular canvi físic que ha experimentat la seva germana, Rocío Carrasco, en els últims mesos; la jove no té res a veure amb la noia que vam veure defensant al seu pare a 'GH VIP' o participant a 'Supervivientes'.

ca

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El canvi físic de Rocío Flores

Rocío Flores va entrar a concursar a 'Supervivientes' acomplexada pel seu pes, tal com va explicar-li al seu pare. No obstant això, durant el 'reality', donades les circumstàncies del programa, va aconseguir perdre 16 quilos. Aquest va ser un pas molt important per aconseguir el pes que desitjava. Per aquest motiu, va decidir continuar cuidant-se.

Rocío ha publicat una fotografia a Instagram en què apareix amb un 'outfit' esportiu i es pot apreciar el seu canvi físic. A més, deixant en evidència a tota aquella gent que no confiava en ella, ha acompanyat la fotografia amb la següent frase: «No deixis que ments petites arruïnin els teus grans somnis».

Les claus de la nova imatge

Com hem esmentat, la pèrdua de pes a 'Supervivientes' va ser la primera clau perquè Rocío Flores canviés d'aspecte. No obstant això, també hi ha altres factors. Així, per exemple, com ha explicat a les seves xarxes socials, ha començat a practicar esport de forma regular. És més, fins i tot s'ha aficionat a la boxa, esport en què el seu avi patern (Pedro Carrasco) va ser campió de món i set vegades campió d'Europa.

De la mateixa manera, la jove ha optat per cuidar molt més la seva alimentació. Això sense passar per alt que s'ha sotmès a diferents tractaments estètics que ajuden a eliminar els greixos, entre altres coses, i està de moda entre les famoses. És més, fins i tot s'ha aplicat injeccions d'àcid hialurònic, com el seu pare. 

Els seus seguidors fascinats amb la nova imatge

Els seus seguidors d'Instagram al·lucinen amb el nou aspecte de Rocío Flores. De fet, a la seva última publicació hi ha 25.000 'm'agrada' i centenars de missatges:

  • «Que prima t'estàs quedant!».
  • «Et veus molt bé. Des de l'illa has anat fent un canvi radical i, sobretot, tu t'ho notaràs en tots els aspectes. Estàs preciosa».
  • «Estàs estupenda».
  • «Encara t'has aprimat més?».
  • «Qui t'ha vist i qui et veu. Has fet un canvi brutal. Estàs molt maca i, sobretot, m'agrada el teu cor».
  • «Estàs guapíssima i primíssima».

Per altra banda, Albert Comas, amic seu i amb qui va coincidir a 'Supervivientes', també ha volgut comentar: «Maca». Això sense oblidar que el seu nuvi, Manuel Bedmar, també ha tingut paraules per a ella: «Hòstia, com te les gastes!».


Comentaris

envia el comentari