Silenci sepulcral a 'Sálvame': revelen el possible secret que té amargada Makoke

L'exdona de Kiko Matamoros no viu el seu millor moment econòmic i el col·laborador vol que assumeixi el deute de la casa

Imatge de Makoke a un plató de televisió
Makoke no viu el seu millor moment | Twitter

'Sálvame' coneix a la perfecció que Makoke, l'ex de Kiko Matamoros, no està vivint un bon moment. No obstant això, no es coneixia la seva situació econòmica, que ha estat arruïnada Matamoros. 

L'origen de la situació

Des que Kiko i Makoke van decidir separar-se, fa una mica més de dos anys, han estat en el punt de mira per generar polèmica i protagonitzar notícies del cor. Així, des de llavors s'han intercanviat acusacions de tota mena en diferents platós de televisió. És més, fins i tot hem conegut els deutes que tenen, els immobles pels quals es barallen o com van viure el matrimoni. Amb tot això, ara s'ha revelat que la col·laboradora de 'Viva la vida' està enfonsada. 

Els problemes econòmics de Makoke

El portal de notícies 'Informalia' ha donat a conèixer que la situació econòmica de la malaguenya no és gaire positiva. Així, ha revelat que Matamoros té un deute amb Hisenda d'un milió d'euros. Ara bé, el col·laborador de 'Sálvame' vol que sigui la seva exdona qui assumeixi el deute, al·legant que, tot i que ell va encarregar-se de pagar la hipoteca, la casa està a nom de Makoke

La justícia segueix sense pronunciar-se al respecte, però si Kiko Matamoros aconsegueix el seu propòsit, la malaguenya tindria un seriós problema. Makoke hauria de fer front als pagaments i, tenint en compte la seva situació econòmica, hauria d'oblidar-se de seguir vivint en l'habitatge. És més, fins i tot hauria de posar a la venda un pis que té llogat a la localitat madrilenya de Majadahonda.

Primer pla de Kiko Matamoros rient amb ulleres de sol
Kiko Matamoros ha deixat KO a la seva exdona | GTRES

Els problemes laborals de l'exdona de Kiko Matamoros

Com ha revelat 'Informalia', Makoke viu una situació realment complicada. L'exdona de Kiko Matamoros només treballa un dia a la setmana al programa de Telecinco 'Viva la vida', en canvi, abans ho feia el cap de setmana sencer. Cal destacar que Matamoros ha estat l'encarregat de deixar sense feina a Makoke, ja que ell també hi col·labora el cap de setmana, i no volen coincidir en un plató. 

Tot i que Makoke està intentant posar en marxa una empresa de sostenir, la situació laboral de la malaguenya és complicada. Per altra banda, cal no passar per alt que, a més, no se sent estimada a 'Viva la vida', ja que no ha rebut suport per part dels seus companys. Fins i tot ha arribat a plantejar-se deixar de col·laborar en el programa, però la seva economia no li ho permet.

Matamoros confessa la seva addicció a la cocaïna

Per si no n'hi hagués prou, Kiko Matamoros ha guanyat la guerra que va començar Makoke amb l'ajuda del seu fill, Javier Tudela. Cal recordar que tots dos van aparèixer a la televisió amenaçant a Kiko d'explicar intimitats de la seva vida, fent referència a la seva addicció a la cocaïna. No obstant això, Matamoros va confessar-ho i fins i tot va afirmar que Makoke també en consumia. 

Per altra banda, Makoke va rebre un burofax d'una empresa demanant-li que retornés les màquines de gimnàs que té a casa seva, les quals són de Matamoros. Amb tot això, Makoke està sent molt perjudicada. 


Comentaris

envia el comentari