Una periodista mexicana explica el secret de Miguel Bosé: podria estar malalt

El cantant estaria visitant diversos especialistes per tractar el seu problema de salut causat pels nervis i la tensió

El cantant Miguel Bosé a Madrid el 23 d'octubre de 2019
Una periodista mexicana explica el secret de Miguel Bosé: podria estar malalt | GTRES

Miguel Bosé sempre s'ha caracteritzat per protegir la seva intimitat i mantenir-se al marge de la premsa. Tot i això, sempre està en el punt de mira. Fins i tot, s'ha revelat que hauria mantingut una relació amb Nacho Palau, qui sempre l'ha acompanyat com a assistent.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miguel Bosé al judici amb Nacho Palau

Ara bé, sorprenentment, l'artista ha obert la porta de casa seva a un redactor de la revista 'Shangay', a qui li ha presentat quatre nens, assegurant que són els seus fills. Segurament Bosé no s'esperava que aquesta dada ocuparia hores i hores de televisió després de saber-se que ha trencat la seva relació amb Nacho Palau i que han començat una batalla judicial per la custòdia dels fills. 

Nacho també és molt discret amb la vida privada, i així ho hem pogut veure quan la premsa ha volgut aconseguir declaracions. No obstant això, els seus familiars no s'han tallat ni un pèl. Aquest cap de setmana, el programa 'Deluxe' ha donat veu a dues testimonis clau d'aquesta batalla judicial: Lola Medina, mare de Nacho Palau, i Lucía Dominguin, germana de Miguel Bosé.

Lola Medina assegura que el seu fill ha viscut durant molts anys a l'ombra de Bosé. En canvi, Lucía Dominguin no ha dubtat en defensar la posició del seu germà, assenyalant que només és pare de dos dels quatre nens. 

'Sálvame' ha volgut connectar amb la periodista mexicana María Luisa Doria, presentadora del telenotícies de Multimedios televisión, que ha explicat com és la vida del cantant a Mèxic, el país en el qual resideix actualment amb els seus fills.

La periodista ha assegurat que té una vida molt humil. No obstant això, sí que ha afirmat que sempre va acompanyat d'un guardaespatlles, que impedeix que ningú s'acosti a ell ni als seus fills. D'altra banda, Kiko Matamoros ha desmentit les paraules de la mexicana, afirmant que el cantant té una vida pública molt rica i que quan la situació ho permet, participa en festes i és habitual veure'l acompanyat d'altres cares molt conegudes.

Greus problemes de salut

Doria assegura que l'artista no surt al carrer i fins i tot es rumoreja que podria estar patint una malaltia relacionada amb la gola. De fet, Lydia Lozando, col·laboradora de 'Sálvame' i amiga de la família, ha confirmat que el cantant ha visitat diversos especialistes mèdics de tot el món per intentar posar remei a aquest delicat problema de salut. Segons sembla, tot podria venir derivat pels nervis i la tensió a la qual s'està veient sotmès pels últims escàndols que ha protagonitzat.


Comentaris

envia el comentari