IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El canvi definitiu de la reina Letícia en plena quarantena

La monarca ha deixat lluir un distintiu de la seva edat

Letícia ha deixat veure les seves canes
La reina ha deixat veure les seves canes durant la videoconferència d'aquest matí | Twitter Casa Reial

La reina Letícia continua exercint la seva feina des de la Zarzuela a causa de l'estat d'alarma, tal com ha fet públic la Casa Reial. En un ambient molt més relaxat del que estem acostumats hem pogut veure Letícia lluint estilismes propis per a una jornada de teletreball mentre s'entrevistava amb diverses personalitats.

Un nou 'look' que demostra seguretat

Enrere han quedat els vestits protocol·laris i fins i tot el maquillatge i perruqueria, dels quals ha hagut de prescindir com tots els espanyols. D'aquesta manera, la reina opta pels cabells cendrosos particulars de la seva edat. En les últimes imatges compartides per la Casa Reial al seu compte de Twitter, la dona de Felip VI llueix amb orgull els seus cabells blancs, ara més visibles, després de renunciar al tint i als banys de color durant aquesta quarantena.

Durant la seva última aparició aquest mateix dimecres 8 d'abril en una videoconferència amb les dones representants de la Fundació Secretariat Gitano, en què han parlat sobre les dificultats que tenen per pertànyer a un grup en risc d'exclusió social, la nova elecció estilística de la reina Letícia ha estat més que òbvia, ja que cada dia els cabells blancs són més visibles.

Una elecció amb què se sent molt a gust tenint en compte que no és la primera vegada que la veiem amb alguns cabells blancs. Letícia no només té cura de la seva alimentació, sinó també el seu cabell, rebutjant l'ús de tints i optant per banys de color que desapareixen amb les rentades.


Comentaris

envia el comentari