Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre de María Pombo posant en un photocall i Pablo Castellano

L'increïble canvi físic de María Pombo des que està casada amb Pablo Castellano

María Pombo ha pres una important decisió per anunciar un gran esdeveniment que es presentarà properament a la seva vida

María Pombo, la influencer de 29 anys, està enhorabona. 'Amazon Prime', ha anunciat que la tercera temporada de Pombo arribarà a l'octubre d'aquest mateix any. Arran d'aquesta increïble notícia, la influencer ha mostrat el seu gran canvi estètic.

'Amazon Prime' anuncia a més una quarta temporada

A més, aquest no serà el final de la docusèrie, ja que 'Prime Video' també ha confirmat que hi haurà una quarta temporada. "Crec que només ens queden 20 temporades per assolir les Kardashian", ha fet broma María Pombo, mostrant el seu característic sentit de l'humor i optimisme.

Per anunciar aquesta propera estrena, María Pombo ha acudit a una roda de premsa organitzada per 'Amazon Prime'. Se l'ha pogut veure juntament amb altres actors de renom com Malena Alterio, Maxi Iglesias i Mario Casas. En aquest esdeveniment, la plataforma de streaming va revelar les properes estrenes, generant una gran expectació entre els assistents.

Captura d'una story de l'Instagram de María Pombo on explica cada quant de temps es talla els cabells
La influencer mostra a les seves xarxes la seva cort abans de l'esdeveniment | Instagram, @mariapombo

En aquest context, María Pombo ha decidit fer un gran canvi en la seva aparença, una transformació que ha deixat els seus seguidors sorpresos i encantats. Gràcies a una publicació a Instagram, hem pogut apreciar que la noia s'ha tallat els cabells.

“Encara que em faci mal a l'ànima”, explica la influencer en la publicació, fent referència a la dificultat emocional que li va suposar prendre aquesta decisió. El nou look de Maria ha estat rebut amb una allau de comentaris positius i elogis. I és que des que està casada amb Pablo Castellano la influencer es talla els cabells cada cert temps com afirma a la publicació.

Captura d'una story de María Pombo on mostra els cabells que li han tallat formant un cor a terra
María Pombo mostra que està encantada amb la seva cort formant un cor amb els cabells | Instagram, @mariapombo

La decisió de tallar els cabells no només reflecteix un canvi estètic, sinó també una nova etapa a la vida de María Pombo . Aquest gest simbolitza un renaixement i un nou començament, d'acord amb l'evolució de la vida personal i professional.

La influencer ha demostrat una vegada més la seva valentia i disposició per reinventar-se. Mantenint sempre una connexió propera amb els seus seguidors, els quals valoren la seva autenticitat i transparència.

Els seguidors de María Pombo esperen expectants les noves aventures

La tercera temporada de Pombo promet ser una aventura emocionant. El viatge al Carib no només brindarà escenaris paradisíacs, sinó també desafiaments i situacions inesperades que posaran a prova la dinàmica familiar.

Els fans del reality podran gaudir de moments de diversió, tensió i de l'afecte que caracteritza la família Pombo. L'expectació és alta i els seguidors no poden esperar per veure com es mouen Maria i la seva família en aquest nou entorn.

D´altra banda, la confirmació d´una quarta temporada assegura que hi haurà més històries i moments per compartir. Aquesta continuïtat és una mostra de lèxit i lacceptació que ha tingut el reality entre el públic.