Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Sofia somrient i saludant amb un mocador blanc al cos i Irene de Grècia agafant-s'hi

El comunicat sobre la salut d'Irene de Grècia que deixa muda a la Reina Sofia

Irene de Grècia es troba amb un estat de salut cada cop més delicat que la impedeixen separar-se de la Reina Sofia

Irene de Grècia es troba en un estat de salut força delicat. La seva última aparició pública, el 5 de juliol passat, ha fet saltar totes les alarmes. A més, la premsa francesa alerta sobre la preocupació que aquesta situació genera al si de la seva família.

La Reina Sofia es troba en tot moment recolzant la seva germana

La Reina Sofia no se separa del seu costat ni ho ha fet els darrers anys. L'empitjorament d'Irene de Grècia és, sens dubte, una autèntica patacada per a l'emèrita. L'última aparició pública d'Irene de Grècia ha generat una preocupació majúscula a l'opinió pública.

La inquietud que genera la seva salut va augmentant després que Irene de Grècia acudís en cadira de rodes a un esdeveniment. Acostumats a la fortalesa de la filla del rei Pau i la reina Federica, de 82 anys.

Imatge de la reina Sofia amb la seva germana Irene de Grècia durant un concert nadalenc a Madrid el desembre de 2023
Irene de Grècia va en cadira de rodes a un esdeveniment i deixa el públic preocupat | GTRES

Va impactar i molt la seva fragilitat notòria. La Reina Sofia, també present a l'acte, no es va separar de la seva germana. Demostrant una vegada més la seva incondicionalitat i que les dues dones són inseparables.

Irene de Grècia va acaparar l'actualitat mediàtica després de Revelar-se que havia perdut part de la memòria. Això va passar a conseqüència del seu important deteriorament cognitiu. D'acord amb diverses fonts, l'emèrita va ser la primera a adonar-se d'aquesta pèrdua de memòria de la princesa Irene.

La salut d'Irene de Grècia preocupa tota la família

El deteriorament cognitiu d'Irene s'ha anat manifestant de manera progressiva, i la seva dependència de Sofia s'ha intensificat els darrers anys. La Reina emèrita ha mostrat una dedicació absoluta, adaptant la seva rutina i agenda per poder estar al costat de la seva germana en tot moment.

La salut d'Irene de Grècia no només preocupa la família immediata, sinó que també ha generat una onada de solidaritat i suport des de diversos sectors de la societat.

Un grup de persones grans surten d'un edifici i es dirigeixen cap a un automòbil estacionat a prop.
Irene de Grècia ha perdut part de la memòria | Europa Press

Les properes setmanes seran crucials per a Irene de Grècia i el seu entorn proper. Els especialistes mèdics continuen monitoritzant la seva salut i ajustant els tractaments necessaris per millorar-ne la qualitat de vida. Mentrestant, la Reina Sofia continua ferma al costat, demostrant que l'amor i la família poden ser un bàlsam poderós davant les adversitats.

Enmig de l'adversitat, la fortalesa de la Reina Sofia i el seu amor per la seva germana brillen com a exemple de la veritable noblesa. Tot i que la Reina emèrita no s'ha comunicat sobre el tema. És més que evident que viu pel bé de la germana.