Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Bollo somrients posen per a la càmera, Bosco porta una jaqueta blanca i una camisa blava, mentre que Raquel porta una samarreta sense mànigues a ratlles.

El passat de Raquel Bollo i Bosco Martínez-Bordiú que cap dels dos no pot negar

L'amistat entre Raquel Bollo i Bosco Martínez-Bordiú es va gestar just després de la final de 'Supervivientes 2023'

Tot i que han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure Raquel Bollo i Bosco Martínez-Bordiú junts en públic, no hi ha cap dubte de l'enllaç que hi ha entre ells. Una unió que ve de lluny i que es va produir després de la primera participació del jove a Supervivientes.

Durant la seva estada als Cayos Cochinos, Bosco va tenir l'oportunitat de conviure amb els dos fills de l'empresària. Moment en què van forjar una bonica amistat.

Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Bollo, Bosco a l'esquerra somrient i Raquel a la dreta amb ulleres de sol i un micròfon vermell d'Europa Press.
Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Bollo mantenen una bonica amistat | catalunyadiari.com, Europa Press

Tot i això, i malgrat les baralles que van protagonitzar a Hondures, Bosco Martínez-Bordiú, Manuel i Alma Bollo van aconseguir solucionar les seves diferències una vegada fora. Gest que ha estat molt aplaudit i valorat per Raquel Bollo.

Tant és així que, actualment, l'excol·laboradora de televisió no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de donar suport públicament al jove. I tot perquè torni a repetir la gesta de convertir-se en el vencedor de la primera edició de Supervivientes All Stars.

Després del seu primer pas per Supervivientes, Bosco Martínez-Bordiú va estrènyer llaços amb Raquel Bollo

Tot i que abans de Supervivientes 2023, Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Bollo no havien tingut l'oportunitat de coincidir, ara s'han tornat grans amics. I prova d'ells són totes les vegades que s'han deixat veure junts en públic les darreres setmanes.

Al mes d'abril, aquests dos personatges de la premsa social del nostre país van deixar tothom sense paraules en posar junts durant la Fira d'Abril. Moment en què el guanyador del 2023 va assegurar que s'ho estava passant “increïblement bé” amb aquesta mediàtica família.

Manuel Cortés somrient amb ulleres de sol, vestit negre i corbata de colors al costat de Raquel Bollo somrient amb un vestit de flors i flors als cabells i Bosco Martínez-Bordiú somrient en vestit groc, camisa blava i corbata verda
Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Bollo van posar junts a la Feria de Abril | Europa Press

A més, durant aquesta coneguda festivitat, Bosco Martínez-Bordiú va tenir l'oportunitat de conèixer tots els racons del recinte firal gràcies a Manuel Cortés. Aquell dia, el fill de Raquel Bollo no va tenir cap problema per fer de guia per al seu gran amic.

Tant és així que, muntats en un carruatge de cavalls, el cantant va ensenyar al seu company d'edició les casetes i la resta de llocs d'interès. Estampa amb què van deixar al descobert la gran amistat que, avui dia, existeix entre ells.

Raquel Bollo parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Raquel Bollo va ser molt criticada per recolzar a Bosco a 'Supervivientes 2023' | Mediaset

Ara, i mentre està lluitant per convertir-se en el primer vencedor de Supervivientes All Stars, Bosco Martínez-Bordiú sap que compta amb el suport de Raquel Bollo i els seus dos fills. Ajuda amb què ja va comptar durant la seva primera participació en aquest conegut reality de supervivència.

Quan els seus fills van ser expulsats de la competició, l'empresària no va tenir objeccions a posicionar-se públicament al costat del nebot de Pocholo, durant la final de l'edició. Situació per la qual va ser molt qüestionada, ja que Asraf Beno competia contra ell.