Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores i Agustín Etienne amb barba i cabell fosc, Agustín amb camisa blanca i Antonio David amb samarreta negra, posen davant un fons fosc.

Antonio David Flores confessa el problema que pateix per culpa d'Agustín Etienne

Antonio David Flores assegura que Agustín Etienne és el principal responsable del distanciament amb la seva filla Lola

Durant l'absència d'Olga Moreno, han sorgit nous contratemps dins del nucli familiar. Tot i això, la guerra entre Antonio David Flores i Agustín Etienne sembla que ve de molt més lluny.

Segons ha confessat el youtuber alguna vegada, des que la seva exdona va començar una relació amb el seu representant, ha tingut seriosos problemes a l'hora de veure la seva filla Lola.

Antonio David Flores i Agustín Etienne a diferents escenaris, Antonio David en un estudi d'enregistrament i Agustín sent entrevistat al carrer.
Antonio David assegura que Agustín Etienne no deixa veure la seva filla | catalunyadiari.com, YouTube, Antonio David Flores, Europa Press

De fet, no ha tingut objeccions a acusar Agustín Etienne de no deixar veure la menor sempre que vol. Unes declaracions que ara ha rescatat el creador de continguts, Dani Vital:

“S'ha comentat que Agustín Etienne no permet a Antonio David Flores veure la seva filla Lola, tant com li agradaria”. Tot i això, i encara que és un tema en què el representant no té res a veure, el youtuber està convençut que ell és el culpable d'aquesta delicada situació.

Antonio David Flores assenyala directament Agustín Etienne: assegura que no li permet veure la seva filla Lola

Des que Olga Moreno va començar la seva relació sentimental amb Agustín Etienne, viu a cavall entre Madrid i Màlaga. Una situació que, tal com ha transcendit en aquest temps, no és del gust d'Antonio David Flores.

Tant és així que, des de llavors, el youtuber passa molt menys temps amb la filla Lola. Motiu pel qual l'excol·laborador de televisió ha carregat contra el representant més d'una vegada.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David considera que Agustín Etienne és el principal responsable | YouTube, Antonio David Flores

Segons Antonio David Flores, per culpa d'Agustín Etienne, no pot gaudir de la companyia de la seva filla tant com li agradaria. I encara que ell no té res a veure en les condicions de la custòdia de la menor, l'ex d'Olga no ha tingut objeccions a assenyalar directament el representant.

Unes declaracions que no han acabat de convèncer el seu company de professió, Dani Vital. Tant és que el youtuber no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de posicionar-se al costat d'Olga i la seva parella: “Agustín, jo crec que respecta. A més, no és ningú per dir a Antonio David Flores que no s'emporti la nena”.

Com es podia esperar, totes aquestes acusacions han generat un evident distanciament entre Antonio David i Olga Moreno. Tal com ha assegurat aquest creador de continguts, a l'empresària no li sembla “correcte” que el seu exmarit “estigui insultant la seva parella”.

Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós
Olga Moreno no està disposada a permetre aquesta situació | Mediaset

A més, ha assegurat que, després de tornar a Espanya com l'última expulsada de Supervivientes All Stars, a Olga “li tocarà retrobar-se amb Antonio David Flores”. Moment en què, segons ell, mantindrà “una complicada conversa sobre la seva filla”.

“La petita Lola és l'única cosa que segueix unint-los després del seu divorci, sobretot pel tema de la custòdia de la nena”. Una situació que no és gens fàcil per a cap dels membres d'aquest mediàtic clan.