Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xisca Perelló i Rafa Nadal posen en un esdeveniment de gala amb un trofeu, amb un fons que mostra el logotip i el hashtag de Laureus, i un requadre que conté una imatge borrosa davant d'un capvespre.

Una foto de Rafa Nadal aclareix en quin punt es troba la relació amb Xisca Perelló

La recent fotografia de Rafa Nadal i Xisca Perelló a Grècia demostra en quina situació està la seva relació

Rafa Nadal ha sorprès els seus seguidors amb una publicació poc habitual a les seves xarxes socials. Habitualment sol pujar contingut dels seus entrenaments, dels seus partits o d'alguna cosa que tingui a veure amb la seva acadèmia.

Tot i això, en aquesta ocasió, ha compartit una fotografia amb la seva dona, Xisca Perelló, durant les seves vacances a Grècia. Aquest gest ha provocat una onada de comentaris i especulacions sobre l'estat actual de la relació.

Xisca Perelló i Rafa Nadal posant somrients davant la càmera
Rafa Nadal i Xisca Perelló mostren la seva felicitat a les xarxes socials | GTRES

Rafa Nadal i Xisca Perelló són coneguts per mantenir la seva vida personal a la més estricta intimitat. Tot i ser figures públiques, tots dos han optat per no exposar la seva relació als mitjans.

És rar veure'ls posar junts en esdeveniments socials o al photocall, cosa que fa que aquesta fotografia sigui encara més especial. Aquesta imatge sense cap text, acompanyada únicament d'una emoticona de cor, reforça la idea que “una imatge val més que mil paraules”.

La reveladora fotografia de Rafa Nadal amb la seva dona, Xisca Perelló

La imatge en qüestió mostra Rafa Nadal i Xisca Perelló posant amb un bonic capvespre de fons. La fotografia està feta al pintoresc poble de Sani, una de les destinacions més belles de Grècia. Aquest lloc no és casual, ja que s'hi troba una de les seus del Centre de Tenis 'Rafa Nadal'.

La parella, somrient i relaxada, reflecteix una complicitat que ha estat comentada per molts. Aquesta foto ha estat interpretada com una mostra de l'excel·lent moment que travessen en la seva relació, allunyant qualsevol rumor de crisi.

Rafa Nadal i Xisca Perelló es van convertir en pares fa un any i mig, un esdeveniment que va marcar una fita a les seves vides.

Encara que són molt gelosos de la seva privadesa, en algunes ocasions s'ha vist Xisca amb el seu fill recolzant Rafa durant els seus partits.

Aquest nucli familiar, encara que discret, ha estat una font constant de suport per al tenista. Rafa sempre ha donat molta importància a l'estabilitat i l'afecte que troba a casa seva.

Imatge primer pla de Rafa Nadal somrient als Premis de l'Home de l'Any
Rafa Nadal mostra la seva complicitat amb la seva dona a les xarxes socials | Europa Press

La fotografia no només ha generat comentaris positius entre els seguidors de la parella. També ha estat objecte d'anàlisi a diversos mitjans de comunicació.

La imatge transmet una sensació de pau i felicitat que molts han interpretat com un senyal del sòlid vincle que uneix Rafa i Xisca.

A més, ha servit per recordar que, darrere de l'èxit i la fama, Nadal troba a la família l'equilibri i la tranquil·litat que necessita.

Els looks estiuencs de la parella a Grècia

A la fotografia, tots dos llueixen looks molt estiuencs i còmodes, ideals per a la temporada. Rafa Nadal vesteix un pol beix i unes bermudes blanques, una combinació senzilla però elegant.

Per la seva banda, Xisca Perelló opta per un conjunt fluid de dues peces, compost per uns pantalons curts i una samarreta estilitzada.

Aquest outfit reflecteix el seu estil clàssic i senzill, perfecte per gaudir d'una jornada d'estiu. Aquest tipus de vestit és versàtil i combina bé amb diferents tipus de calçat, des de sabatilles blanques fins a sandàlies planes o espardenyes de falca.