Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Grisoo i Gema López conversant a 'Espejo Público', Susanna amb cabell ros i vestit verd i Gema amb cabell castany i vestit taronja.

Susanna Griso no vol amagar més el que ha descobert sobre Gema López

Susanna Griso ha parlat públicament i sense embuts de la seva companya al programa 'Espejo Público'

L'estiu ha arribat i, amb ell, el moment de fer balanç d'una temporada intensa al programa Espejo Público. Susanna Griso, la presentadora del matinal, ha concedit una entrevista per parlar sobre com ha afrontat aquella, marcada per la incorporació de dues figures destacades: Alberto Díaz i Gema López. Tots dos, excol·laboradors de Sálvame, es van unir al format després de la cancel·lació del popular programa de Telecinco.

Captura d''Espejo Público' amb Lorena Vázquez, Susanna Griso, Gema López i Laura Fa assegudes en un sofà groc el 14 de novembre de 2023
Susanna Griso ha acollit al seu equip aquesta temporada a Gema López | Atresmedia

En les declaracions, Susanna Griso ha revelat interessants detalls sobre la seva relació amb Gema López. Exactament, com ha estat treballar juntes en aquesta nova etapa.

Susanna Griso descobreix el que ha conegut amb l'arribada de Gema López a Espejo Público

Gema López, coneguda pel seu estil directe i de vegades controvertit, es va integrar a Espejo Público aportant una nova dinàmica al programa. Susanna Griso no ha dubtat a compartir ara a Informalia la seva experiència treballant amb aquella. Ho ha destacat exposant que la seva presència ha canviat la manera com s'aborden els temes de cor i què n'ha descobert.

Concretament, la catalana ha dit: “És cert que la part de cor, al principi, em semblava més agressiva del que jo solia fer. Perquè nosaltres sempre hem tingut continguts també socials, però són més canyers. I jo estava una mica a l'expectativa”.

“Però ara ric molt. És clar, perquè al fons t'adones que tot és molt còmic i tot està molt teatralitzat. Aleshores difícilment algú es pot molestar”.

Captura d''Espejo Público' amb Lorena Vázquez, Susanna Griso i Gema López parlant el 14 de novembre de 2023
Susanna Griso ha revelat que està aprenent molt de Gema López | Atresmedia

Aquestes paraules han reflectit com Susanna Griso ha sabut adaptar-se a un nou enfocament, trobant a la teatralitat i l'humor una manera efectiva d'abordar els temes de cor. Per descomptat, sense perdre l'essència informativa i social que caracteritza l'espai que presenta.

Susanna Griso dona més detalls de com ha estat la temporada

A més de Gema López, Alberto Díaz també s'ha unit a Espejo Público aquesta temporada. I a la citada entrevista, Susanna Griso ha parlat sobre com ha estat treballar amb ell i com s'ha integrat a l'equip.

Així, ha confessat que “amb Alberto vaig tenir des del primer moment molta connexió. Em vaig adonar que era algú que en sabia moltíssim de televisió i que, a més, volia fer un format molt innovador. Sí, que no tenia res a veure amb allò que podia haver fet en el passat”.

Fotomuntatge de Susanna Grisoo amb diversos televisors de fons
Susanna Griso ha revelat més dades de la seva vida professional i personal | Europa Press, John Foxx

Un altre aspecte important que ha abordat ha estat com ha viscut aquests mesos sense tenir Ana Rosa Quintana com a rival directa als matins. I és que aquesta situació ha canviat la dinàmica de la televisió matinal a Espanya.

En aquest sentit, ha explicat que “el que he gaudit aquesta temporada no ha estat la seva absència ni de bon tros. Nosaltres hem fet un gir al format, que ho necessitava després de tantíssims anys, ho havíem de fer perquè tots venim d'informatius. Aquest és el nostre ADN, la nostra essència, però ens faltava fer aquest gir, aquesta assignatura pendent pel que fa a l'entreteniment”.

De la mateixa manera, la periodista, que s'ha retrobat amb Albert Rivera, ha exposat que viu “un moment molt dolç en tots els sentits”, tant en l'àmbit personal com professional. És més, ha destacat que ara “estic aprenent moltíssim de televisió i això m'encanta que a hores d'ara ho pugui dir”.