Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Janeiro amb cabells llargs i lacio, amb una imatge circular a la cantonada superior dreta que mostra Jesulín de Ubrique i María José Campanarioioo fent-se un petó.

La versió oficial de Julia Janeiro sobre la vida sentimental de Jesulín de Ubrique

Julia Janeiro revela detalls sobre la vida sentimental de Jesulín de Ubrique i el seu tracte a María José Campanario

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, ha captat l'atenció de tots amb les declaracions recents.

Julia Janeiro prefereix continuar mantenint-se al marge i així ho comunica als mitjans de comunicació quan li pregunten pels seus pares. "Doncs pregunteu-los a ells, jo no he venut res". De fet, ha tancat el compte d'Instagram per allunyar-se una mica de l'atenció mediàtica.

Tot i això, segueix utilitzant de manera habitual el seu perfil a TikTok. Recentment, ha publicat un vídeo en aquesta plataforma en què ha revelat aspectes íntims de la relació dels seus pares. Amb un estil fresc i directe, Julia ha parlat sobre el tracte que Jesulín té amb la seva mare i com això ha influït en la seva pròpia percepció de les relacions amoroses.

Primer pla de Julia Janeiro mirant a la càmera i somrient
Julia Janeiro exalça la figura de Jesulín d'Ubrique com a pare | @julsjaneiro, Instagram

Julia Janeiro revela com tracta Jesulín de Ubrique a María José Campanario

Julia Janeiro es va unir a la darrera tendència de TikTok. Aquesta consisteix a agrair als pares un aspecte concret que els hagi ajudat a modelar-ne el caràcter, la personalitat o el físic.

Sobre això, va revelar el que ha vist a casa des que té memòria. Durant tota la seva infància fins avui, ha vist com la seva mare, María José Campanario ha estat tractada "com una reina" per Jesulín de Ubrique.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Julia Janeiro destapa els detalls de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario | Europa Press

Julia agraeix al seu pare per ser un espòs exemplar i per mostrar com hauria de ser tractada una dona.

Aquesta visió idealitzada del matrimoni dels seus pares ha profundament influït a Julia. Ara, assegura que busca una relació basada en el respecte i l'afecte mutu, com el que ha vist a casa seva.

Julia Janeiro reconeix la figura com a pare de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique, conegut per la seva reeixida carrera al món del toreig, també destaca en el seu rol de pare.

Segons Julia, el seu "papi" sempre ha estat una figura atenta i afectuosa. Des de petita, Jesulín li demostrava el seu amor amb petits gestos quotidians, com portar l'esmorzar al llit abans d'anar a escola.

Aquests detalls no només van marcar la seva infància, sinó que també van establir “alts estàndards” pel que fa al que espera d'una relació de parella.

Jesulín de Ubrique al programa 'El Desafío'
Jesulín de Ubrique ha provocat que la seva filla tingui “alts estàndards” en buscar parella | Atresmedia

Julia Janeiro ha deixat clar que els seus alts estàndards a l'amor no són casualitat. Aquesta declaració no només revela l'impacte que Jesulín ha tingut a la vida de la seva filla. També exalça la seva figura com un home de família exemplar.

És clar que Jesulín de Ubrique ha aconseguit crear un ambient familiar ple d'amor i respecte. Un aspecte que la seva filla no dubta a compartir amb orgull.

Post de Julia Janeiro a Instagram amb un primer pla de la seva cara seria el 28 d'agost del 2023
Julia Janeiro revela com és Jesulín de Ubrique a la seva vida sentimental | @julsjaneiro, Instagram

Les paraules de Julia Janeiro sobre la vida sentimental de Jesulín de Ubrique han revelat una faceta més personal i humana del torero.

La seva capacitat per ser un marit atent i un pare afectuós ha deixat una empremta profunda a la seva filla, que ara busca replicar aquests mateixos valors en les seves pròpies relacions.