Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco seriosa i Marta Riesco feliç

Marta Riesco, carregada d'il·lusió, confirma els nous rumors sobre Rocío Carrasco

Marta Riesco creu la història de Rocío Carrasco i no descarta tenir un acostament amb ella d'aquí a un temps

Marta Riesco, coneguda per la seva relació passada amb Antonio David Flores, el primer marit de Rocío Carrasco, ha viscut un canvi de perspectiva. Rocío Carrasco va acusar Antonio David d'haver-li arruïnat la vida, però Marta inicialment no se'l va creure. Tot i això, després de passar per experiències personals i rebre ajuda terapèutica, Marta ha canviat d'opinió.

Marta ha explicat: "Bé, a veure, al final crec que al principi no vaig entendre res del que ella estava vivint. Però ara, quan m'ha passat alguna cosa, no semblant, però tenia a veure, m'he adonat que potser jo era la que estava equivocada i la resta no".

I afegeix: "Amb ajuda de teràpia, de psicòlegs m'he adonat que moltes coses que he viscut no ho hauria d'haver fet. No hauria d'haver defensat coses indefensables. Entenc Rocío, entenc el que va viure perquè m'ha tocat viure part de cosa que ella va viure".

Rocío Carrasco a l'aeroport amb les maletes
Rocío Carrasco té un nou suport | Europa Press

Marta Riesco va trencar la seva relació amb Antonio David Flores i ha decidit no tornar-ne a saber res. Aquest distanciament ha permès a Marta reflexionar sobre les seves experiències i sobre l'impacte que van tenir les acusacions de Rocío Carrasco a la seva pròpia vida. La teràpia i el suport psicològic han estat clau perquè Marta comprengui la gravetat de la situació que Rocío va descriure.

El millor moment de Marta Riesco

Enmig d'aquesta tempesta emocional, la Marta ha trobat un nou amor. La periodista ara està sortint amb el cantant Alejandro Caraza. Aquest nou idil·li ha portat una llum d'esperança i alegria a la vida de Marta.

Captura de Marta Riesco a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco estrena una nova etapa a la seva vida | Canal Quickie, TEN TV

Les declaracions sobre el canvi de perspectiva van ser realitzades durant la presentació de la nova cançó d'Alejandro Caraza. Les seves paraules han generat un gran enrenou als mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

Marta ha rebut tant suport com crítiques pel canvi de postura. Molts aplaudeixen la seva valentia en reconèixer públicament el seu error i el seu esforç per buscar ajuda professional per superar els seus traumes i comprendre millor la situació de Rocío Carrasco. D'altres, però, qüestionen els motius i la sinceritat del canvi de perspectiva.

Rocío Carrasco convenç Marta Riesco

Rocío Carrasco ha estat al centre de la controvèrsia durant molts anys a causa de la seva complicada relació amb Antonio David Flores. Les seves declaracions i la sèrie Rocío Carrasco:contar la verdad para seguir viva han tret a la llum moltes de les dificultats que va enfrontar durant el seu matrimoni i posterior divorci. La sèrie va tenir un gran impacte a l'opinió pública i va provocar un debat nacional sobre el maltractament i la violència de gènere.

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Rocío Carrasco va parlar molt clar | Telecinco

Per Marta Riesco, aquest canvi de perspectiva marca l'inici d'una nova etapa a la seva vida. Amb un nou amor i una comprensió més profunda de les seves experiències i les de Rocío Carrasco, la Marta sembla estar encaminada a un futur més positiu.

La seva relació amb Alejandro Caraza i el seu enfocament renovat en la seva carrera professional són indicatius del seu desig de deixar enrere el passat i construir un nou començament. La història de Marta Riesco és un testimoni de com les experiències personals i la reflexió poden portar a canvis en la percepció i la comprensió de la realitat.