Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alfonso Arús somrient i Tatiana Arús amb expressió de desgrat sobre un fons blau.

Alfonso Arús revela el veritable motiu pel qual treballa amb la seva filla a La Sexta

Alfonso Arús aclareix les raons per les quals treballa amb la seva filla i altres familiars a 'Aruser@s'

Alfonso Arús, una de les figures més carismàtiques de la televisió espanyola, ha estat sempre una persona oberta i sincera a les seves declaracions. Conegut per la seva capacitat per connectar amb el públic i el seu estil directe, Arús ha aconseguit consolidar-se com un referent al món televisiu. En una entrevista recent, el presentador ha parlat sobre el seu dia a dia i sobre el seu programa Aruser@s, que s'emet a La Sexta.

El programa matinal Aruser@s s'ha aconseguit consolidar com un dels favorits del públic gràcies al seu enfocament fresc i dinàmic de l'actualitat. Alfonso Arús, juntament amb el seu equip, ha sabut captar l'atenció dels espectadors amb seccions variades i un estil únic. La química entre els membres de l'equip, molts familiars del presentador, és evident i contribueix a l'èxit del programa.

Captura d'Alfonso Arús mirant a càmera com a presentador d'Aruser@s a laSexta
Alfonso Arús dona els motius pels quals la seva filla treballa amb ell | Atresmedia

Durant l'entrevista, Alfonso Arús va compartir detalls sobre la dinàmica diària al set, esmentant que la col·laboració estreta i la confiança són clau per al bon funcionament del programa. A més, va revelar detalls personals sobre el seu equip de treball, que inclou la seva filla i diversos membres de la família. Aquest tema ha estat motiu de controvèrsia i crítiques, però Arús no ha dubtat a abordar les qüestions amb la franquesa que el caracteritza.

Alfonso Arús explica per què la seva família és a Aruser@s

Durant l'entrevista, li van preguntar sobre com era l'experiència de treballar amb la dona i els fills cada dia. "Ajuda a no haver de parlar de la feina a casa perquè ja està tot dit", va afirmar, destacant un dels beneficis de treballar amb la família.

Alfonso Arús ha enfrontat nombroses crítiques pel que alguns anomenen "contacte", acusant-lo d'haver integrat la seva filla i altres familiars al seu programa sense justificació professional.

Les crítiques cap a Alfonso Arús no són noves. Des que Aruser@s va començar a emetre's a La Sexta, els espectadors han qüestionat l'ètica de treballar amb familiars.

Alfonso Arús amb jaqueta blava i camisa beix està assegut darrere d'un escriptori, amb un micròfon a la dreta i un fons que diu
Alfonso Arús es defensa dels que l'acusen de tenir a la família al programa | Atresmedia

Tot i això, Alfonso Arús sempre ha respost amb arguments sòlids. Ha volgut subratllar que la professionalitat i el talent són els criteris principals per formar part del seu equip.

El presentador va defensar amb fermesa la preparació i la capacitat de cadascun dels membres del seu equip. Va insistir que la seva filla i la resta de familiars que participen en el programa compleixen amb els requisits professionals. A més, aporten un valor afegit al format.

"Se m'ha titllat, i justament, de fer un programa amb tota la família, però si no estiguessin preparats no estarien. I no només no desentonen, sinó que tots estan preparats", va sentenciar Arús.

Particularment, la seva filla Tatiana Arús és una de les figures més destacades del programa. Se sent al costat del seu pare i és l'encarregada d'explicar les notícies de què es debaten.

Captura d''Aruser@s' amb Tatiana Arús amb cara de sorpresa
Tatiana Arús, una de les col·laboradores més importants de 'Aruser@s' | Atresmedia

Angie Cárdenas, la dona d'Alfonso Arús, i la resta dels fills apareixen al llarg del programa. Encara que, és cert que tenen un paper una mica més secundari.

Sobre això, el presentador va explicar que el programa no és només seu, sinó un negoci familiar, comparant-lo amb altres empreses familiars comunes a altres sectors. "És un negoci familiar, sí, com que hi ha merceries que també ho són", ha sentenciat.