Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Castro amb expressió seriosa en primer pla, un emoji de cap explotant i el logotip de "La Promesa" a la cantonada inferior dreta.

María Castro confessa el problema que pateix des que treballa a 'La Promesa'

María Castro ha revelat amb absoluta sinceritat el que li passa a les xarxes des que és a 'La Promesa'

María Castro, la talentosa actriu de La Promesa, ha obert el seu cor. Exactament, ha parlat sobre una problemàtica que afecta la seva vida des que la seva fama s'ha disparat.

A través de les seves xarxes, María Castro ha compartit els seriosos atacs que ha estat rebent, que atempten contra la salut mental. Aquesta confessió ha generat un debat intens sobre l'impacte de les crítiques en línia.

Fotografia de María Castro posant amb el seu marit, Manuel Villalba, en un photocall l'any 2016
María Castro ha optat per respondre contundentment als seus haters | Europa Press

María Castro, de La Promesa, rep dures i desproporcionades crítiques

Des de la seva incorporació a La Promesa, María Castro, coneguda anteriorment per Sin tetas no hay paraíso, ha vist com la seva popularitat ha crescut exponencialment. Interpretant Pía, un personatge complex i estimat per l'audiència, ha conquerit milers d'espectadors. No obstant això, aquesta creixent notorietat també ha comportat un augment en les crítiques i comentaris negatius a les seves xarxes socials, afectant el seu benestar personal.

Tot ha començat quan ella ha decidit compartir amb els seus fans a Instagram un vídeo en què realitzava hipopressius per recuperar la silueta després del tercer embaràs. Aquests són coneguts pels seus beneficis per a la recuperació postpart.

La Maria ha explicat que ha compartit les imatges perquè “orienten gent sobre quins tipus d'activitats es poden fer després de l'embaràs. I també perquè dieu que us fa ànim veure'm fer-los, perquè soc mare de tres nenes i estic treballant a La Promesa i tot i això trec el buit. Els faig en comptes de quedar-me al llit remolonejant o fins i tot de nit quan estan tots adormits”.

Tot i això, juntament amb els comentaris positius, també han arribat crítiques ferotges. Alguns usuaris s'han dedicat a jutjar el seu aspecte físic, fent comentaris despectius, cosa que ha portat l'actriu a gravar una sèrie de stories per abordar la situació.

La resposta de María Castro: defensant la salut mental

Impactada i decebuda pels missatges negatius, María Castro ha decidit no quedar-se callada. A les seves stories d'Instagram, ha respost amb fermesa a aquells que l'han criticat.

Així, ha exposat: “Hi ha persones que es dediquen a jutjar el meu aspecte físic: que si estic massa prima, que si vagi cos enderroc, que si soc massa recta. I realment a mi no m'afecta perquè no m'afecten aquesta mena de coses, de fet mostro el cos tal com està. Penso quant de mal poden fer gent que se senti més vulnerable després d'un embaràs, en lloc de valorar la importància del cos de la dona i el que ha treballat per tenir tres fills”.

María Castro amb cabell pèl-roig i expressió pensativa, acompanyada d'un text que diu
María Castro ha deixat clar que se sent impactada pels atacs | Instagram, @maria_castro_jato

Amb aquestes paraules, ha defensat el dret a compartir el seu progrés físic. I també ha destacat l'impacte negatiu que aquests comentaris poden tenir en altres dones. Especialment en les que es troben en una etapa vulnerable després de donar a llum.

En un segon vídeo, l'actriu de La Promesa ha aprofundit en la necessitat de reflexionar abans de publicar comentaris perjudicials a les xarxes. Ha subratllat la importància de l'empatia i el respecte a l'entorn digital.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Crec que hi ha molt a treballar encara i que poc bé ens fem. Quan diràs alguna cosa que als altres no els aporta res i no és positiu per a ningú, per què ho dius?, per què ho poses en xarxes socials?”.

“Per què et sents emparat per la xarxa social? M'ho diries al carrer? Et sents millor dient-ho? Ho dubto, perquè, al final, l'odi només genera odi”.

Storie de María Castro a Instagram parlant amb la mà a la barbeta el 8 de juliol de 2024
María Castro ha tret a col·lació la salut mental | Instagram, @maria_castro_jato

A això ha afegit: “Bé, que us deixo per aquí la reflexió. Jo continuaré posant els meus vídeos tan feliç i veient com el meu cos es recupera”.